Kinek hogy indult meg a szülés? Voltak előjelek előtte vagy csak hirtelen jöttek a fájások esetleg elfolyt a magzatvíz?
Figyelt kérdés
Várom azok válaszát akik már megszültek.
Hányadik héten született meg a babátok?
Az jelent valamit hogy én a 36.hétben vagyok és még mindig teljesen zárt( méhszájérték 3000) ??
2012. okt. 16. 14:59
11/13 anonim válasza:
40+6 hetesen indult művi burokrepedéssel amnioszkópiás vizsgálat közben. Úgy volt, hogy 41. hetesen indítják, de ezt már nem vártuk meg. Fájások nem voltak, ezért kaptam méhszájtágító zselét. 13 óra alatt lett meg a fiam (magzatvíz elfolyástól számítva).
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én 41+2-re szültem,oxi terhelésen elfolyt a vizem,6 óra múlva meglett a kisfiam.
A méhszáj értékem az első ask-n még 2110 volt,a másodikon már 2111,utána meg nem mondták. Örülj,hogy zárt! Bármelyik percben kinyílhat és végülis csak 36 hetes vagy,még korai lenne szülni. Na meg ez,hogy kinyílt,vagy nem... Ha a baba nem akar még kibújni,akkor a nyitott méhszáj sem jelent semmit.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. csak érdeklődtem kinél hogy indult meg kinél hogy volt.
De köszönöm a választ
2012. okt. 17. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!