2. császáros szülésnél ugyanott vágnak, vagy kicsit lejjebb v. feljebb?

Szia!
Nekem ugyanott vágták, de azt mondta a dokim, hogy az előző hegtől függ, mert lehet, hogy a régi heget kivágják, ha vannak benne kemény részek. Nekem nem volt benne kemény rész, így nem vágta ki, de viszont nehezebben gyógyult. Viszont nem fájt annyira, mint az első.
Szia!
Köszi a gyors választ!Az meglepett hogy nem fájt annyira mint az első. Lehet azért mert ott már egyszer elvágták az idegeket? Vagy mert tudtad hogy mire számítsál? Még nem vagyok állapotos, de én a kínok kínját éltem meg 6 hét alatt, és ha megint császár lesz...

első vagyok.
Az elsőnél én hónapokig káromkodva keltem fel az ágyból. Sőt majdnem 1 évig még éreztem a szélső varratokat egy-egy mozdulatnál. Most a másodiknál meg szivacson alszok (az van berakva a gyerek szobába), de azt hittem nem fogok bírni felállni róla. Kellemesen csalódtam, 1 hét után úgy mozogtam, mintha fel sem vágtak volna. Biztos neked is hasonlóan könnyebb lesz a második császár. Sőt, nekem az első spinális érzéstelenítéssel volt, a második meg edá-val. Az eda ezerszer jobb volt. Ha van rá mód azt kérjél.

Szia
Én már 2 császáron vagyok túl az esőnél azt hittemm hogy összepisilem magam minden mozdolatnál és még hónapokig így volt a másodikat hegszétvállás miatt kellet és ugyan ott volt a vágás mert a szétvált hegszélt a gyorsabb gyógyulás érdekében ki kellet metszeni. Meglepően jól viseltem és nagyon hamar gyógyúlt. Most elméletileg Szept 2.-án lessz a 3. császárom és egyben utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!