Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés mindennél jobban...

A szülés mindennél jobban fáj? Pl csonttörés

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nem nyilatkozhatsz arról hogy fáj e a szülés ha nem vajúdtál.Arról igen milyen a császár után,de nem ezt kérdezték .Ennyi !!!!
2012. okt. 10. 23:16
 22/35 anonim ***** válasza:
38%

Te meg ne pofázz bele olyasmibe, amihez nem értesz.

A kedvedért elmagyarázom, hogy működik egy császármetszés.

Ha sürgősségi császárról van szó, akkor az utolsó pillanatban derül ki, hogy császárra lesz szükség, tehát a kitolási szakaszban, a vajúdás UTÁN. Érted?

Programozott császárnál (esetemben így volt) oxitocinnal megindítják a vajúdást, mert így jobb a babának, hogy "stresszelve" van, nem csak úgy kikapják miközben épp mondjuk szunyókál. Tehát nekem indított oxitocinos vajúdásom volt, ami durvább fájásokat generál, mint a sima, természetes úton megindult szülés. Tehát addig vajúdtam, amíg a baba be nem illeszkedett a szülőcsatornába, amikor megindultak a tolófájások. Ekkor rohantak velem a műtőbe és vették ki a babát.

Ennyit arról, hogy mit tudok a vajúdásról.

Javaslom legközelebb tájékozódj, mielőtt olyan témába okoskodsz bele amiről semmit sem tudsz. Akkor talán kevésbé fogsz butának tűnni...

2012. okt. 10. 23:25
 23/35 anonim ***** válasza:
Mindennél jobban fáj. De leszarom. Életem legboldogabb napja volt, bármikor megismételném!
2012. okt. 12. 11:55
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

22eske nem mondod ? :) nekem is oxival indították ,tudom milyen 14 órán át tapasztaltam

a véleményem meg marad.

A stílusod ... szerintem max téged frusztrál ez a császár dolog.

2012. okt. 12. 13:38
 25/35 anonim ***** válasza:
34%

Engem ugyan nem frusztrál, csak röhögök azon, amikor valaki lesajnál a császár miatt, általában olyanok, akik annyit tudnak felmutatni a gyerekükkel kapcsolatban, hogy természetes úton szülték, mintha ez az ő érdemük lenne...

A stílusom pedig azért volt ilyen, mert te is elég bunkó módon szóltál be, hogy nem tudhatom, hogy milyen a vajúdás. Csak szépen elmagyaráztam, hogy de bizony tudom :)

2012. okt. 12. 20:21
 26/35 anonim ***** válasza:
27%
AZ ANÁLIS DUPLA LÁBÖKLÖZÉSNÉL NEM FÁJDALMASABB! :D
2012. okt. 13. 23:42
 27/35 anonim ***** válasza:
hát nekem pont mostanában törött el a jobb bokám derékszögben kitört jobbra, még aznap megműtötték mindkét oldalról kaptam csavarokat, drótokat, lapot...és el kell mondjam jobban fájt mint a 8-10 óra vajúdás, a császározás előtt. ( gondok voltak azért lett császár)De még a mentő tisztnek is mondtam, hogy jobban fáj mint a szülési fájdalom...
2012. okt. 14. 10:42
 28/35 Szergej55 válasza:
Én úgy tudom, hogy nagyjából olyan, mint egy jó kis epe- vagy vesegörcs. Nekem utóbbiban volt részem, aki ismeri az érzést, nagyjából sejti, mégis miféle fájdalom ez.
2012. okt. 14. 15:30
 29/35 anonim válasza:
Én most vagyok 31 hetes kismama, decemberben érkezik a csöppség. Nem igen foglalkoztat a kérdés, hogy mennyire fog fájni. Volt már fájdalmas élményben részem bőven (a lelkieket nem számítva): 2 éve mandulaműtét, 4 éve bokatörés, kétszer csuklótörés... . A legrosszabb mindezek közül a mandulaműtét utáni 3 hét volt. Túléltem, itt vagyok még mindig. A javaslatom: nem azzal kell foglalkozni, hogy mennyire fog fájni, hanem azzal, hogy minden rendben legyen a kisbabával és velünk. Annyira fog fájni, amennyire kell. Felkészülni erre nem igen lehet, és szükségtelen ezzel a kérdéssel idegesíteni magunkat.
2012. okt. 14. 16:16
 30/35 CsiNiki válasza:
Szia,én 1,5 hónapja szültem császárral.Bármikor újracsinálnám,akár most is tólhatnának a műtőbe.Szerintem nem vészes az sem,amikor fel kell állni.Igen fáj,de én sokkal rosszabbra számítottam!
2012. okt. 15. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!