A szülés mindennél jobban fáj? Pl csonttörés
Annál aztán biztosan jobban fáj. Elvileg akkora a fájdalom mintha egyszerre 20 csontodat törnék el.
Viszont jó hír, hogy anyák milliói élik túl ezt és amikor a pici megszületik megszűnik minden fájdalom.:)
Nagyon nagyon fáj!!!
Még nem tört el csontom, de kétszer szültem....
minek ezzel foglalkozni... rá lehet készülni ha azt mondják hogy nagyon nagyon fáj? Persze. Rágörcsölni.
Még nem szültem, de úgy görcsölök minden hónapban amikor megvan, hogy szó szerint össze vissza...arom magam.
Januárban pedig jön a babó..
Biztos nem lesz pedikűrös kezelés, de minek vele most foglalkozni hogy mennyire fog fájni. Esetleg a fájdalomcsillapítási lehetőségeknek nézz utána, ha foglalkoztat a dolog.
25hkm
Annyira azért nem drasztikus!
Mindenkinél más! Nekem,minden féle rásegítés nélkül 10-es skálán 1-2-es,de inkább 1-es... Alig éreztem az elsőt,éppen csak enyhe mensis görcsöcskéket éreztem,csak a magzatvíz elfolyás és a rendszeresség ami utalt arra,hogy idő van. Majd fél óráig semmi,majd jöttek a tolók,amik szintén nem fájtak,csak éreztem,hogy nyomni kell.
A másodiknál a 10-es skálán eleinte 2-3-as,később a vége fele 4-es erősségű volt. A harmadiknál ugyan ezen a skálán 3-4-es erősségénél nem volt több, pedig igen kicsi a fájdalom küszöböm!!
Egyiknél sem volt epidurál vagy más fájást enyhítő dolog! Mind a maga természetes ütemében zajlott,a gátmetszést leszámítva az első kettőnél,és a burokrepesztést leszámítva a másodiknál.
A szülés nem olyan borzalmas,ahogy néha elképzelik! :-)
Üdv: 3 lányos,22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!