Ha tudod, hogy biztosan császározni fognak, hány fős szobát választanál a kórházi napokra?
Van lehetőség 1 ágyas, 2 ágyas, 3 ágyas és 5 ágyasra.
Tapasztalatokra lenne kíváncsi.
3 gyerek vegyesen sima és császár
ha lehet 2-3 ágyas utálnám ha egyedül kellene lennem de a tömeget sem szeretem
engem nem zavart más babája ha sírt arra nem ébredtem csak a sajátomra mondjuk ök mellettem aludtak az ágyon éjjel cicire majd aludtunk tovább :-)))
egyedül az én babáim nem ordítottak éjjel :-P
érdekes h császár után nem szóltak érte bár akkor kicsit macerásabb volt az éjjeli etetés ja én nem engedtem h éjjelre elvigyék őket
Hát ez az ami teljesen személyiségfüggő. Ha barátkozós típus vagy, szereted ha nyüzsi van körülötted, szeretsz beszélgetni másokkal akkor értelemszerűen a több ágyasat választod.
Én amúgy is elég antiszociális vagyok, ebben a helyzetben meg főleg nem vágytam bájolgásra, így egyágyasba mentem, nem bántam meg :)
A szubintenzívről a reggeli vizit után kerültem le a dokim és a szülésznőm javaslatára 1 ágyasba. A legjobb döntés volt! Tudtam pihenni, volt saját fürdő-wc, és sokkal meghittebb volt az a pár nap a kórházban. Persze a többi anyuka úgy nézett rám az alapítványi szoba miatt, mint a tak...nyra, szoba sem álltak velem, de ott volt a Manó. A csecsemősök közül pedig pont 1. nap volt egy nagyon kedves és aranyos, aki mindenben segített, úgyhogy szuper volt. Az ivásról annyit, vigyél szívószálat és 3 dl ásv.vizes üvegeket (nekem volt 3) ebbe áttöltettem a vizet a nővérrel első éjszaka és nem kellett rohangálni emiatt, amúgy az első 12 órában gyakran jönnek ellenőrizni és nálunk jöttek ha csengettünk. Másnap már lassan ment minden egyedül, nem kellett segítség.
3 hónapos Manó anyukája
Nagyon szépen köszönöm a sok és hasznos választ!!
Teljesen igazatok van abban, hogy ez emberfüggő.
Úgy érzem, az 1 vagy 2 ágyast fogom választani, inkább pihenni szeretnék és magamban lenni és remélem én is kedves nővérkét fogok kifogni!!!! Ha nem, a családom biztosan segíteni fog. :)
Mindenkinek jó babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!