Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha tudod, hogy biztosan...

Ha tudod, hogy biztosan császározni fognak, hány fős szobát választanál a kórházi napokra?

Figyelt kérdés

Van lehetőség 1 ágyas, 2 ágyas, 3 ágyas és 5 ágyasra.

Tapasztalatokra lenne kíváncsi.

2012. okt. 7. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

3 gyerek vegyesen sima és császár

ha lehet 2-3 ágyas utálnám ha egyedül kellene lennem de a tömeget sem szeretem

engem nem zavart más babája ha sírt arra nem ébredtem csak a sajátomra mondjuk ök mellettem aludtak az ágyon éjjel cicire majd aludtunk tovább :-)))

egyedül az én babáim nem ordítottak éjjel :-P

érdekes h császár után nem szóltak érte bár akkor kicsit macerásabb volt az éjjeli etetés ja én nem engedtem h éjjelre elvigyék őket

2012. okt. 7. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Császár volt, és két ágyasban voltam. Csak nappal voltak velünk a picik, így tudtunk egymás babájára figyelni, ha elmentünk pl. a mosdóba. Éjszaka meg tudtunk pihenni is. Ha lesz még egy gyerek, biztos akkor is ezt fogom választani.
2012. okt. 7. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
2 ágyasban voltam sima szülés után egy hétig,3an váltották egymást mellettem,és volt egy nap amikor egyedül maradtam éjszakára,na az nem volt jó érzés.Pedig önálló tipus vagyok. 0-24 ig velem volt a babám,fürdetésnél is és minden vizsgálatra vittem .Én akkor mennék ágyasba ha a férjem is bennmaradhat tehát alapítványi amúgy 2 vagy 3 ast választanám.
2012. okt. 7. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Hát ez az ami teljesen személyiségfüggő. Ha barátkozós típus vagy, szereted ha nyüzsi van körülötted, szeretsz beszélgetni másokkal akkor értelemszerűen a több ágyasat választod.

Én amúgy is elég antiszociális vagyok, ebben a helyzetben meg főleg nem vágytam bájolgásra, így egyágyasba mentem, nem bántam meg :)

2012. okt. 8. 02:13
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

A szubintenzívről a reggeli vizit után kerültem le a dokim és a szülésznőm javaslatára 1 ágyasba. A legjobb döntés volt! Tudtam pihenni, volt saját fürdő-wc, és sokkal meghittebb volt az a pár nap a kórházban. Persze a többi anyuka úgy nézett rám az alapítványi szoba miatt, mint a tak...nyra, szoba sem álltak velem, de ott volt a Manó. A csecsemősök közül pedig pont 1. nap volt egy nagyon kedves és aranyos, aki mindenben segített, úgyhogy szuper volt. Az ivásról annyit, vigyél szívószálat és 3 dl ásv.vizes üvegeket (nekem volt 3) ebbe áttöltettem a vizet a nővérrel első éjszaka és nem kellett rohangálni emiatt, amúgy az első 12 órában gyakran jönnek ellenőrizni és nálunk jöttek ha csengettünk. Másnap már lassan ment minden egyedül, nem kellett segítség.

3 hónapos Manó anyukája

2012. okt. 8. 08:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok és hasznos választ!!

Teljesen igazatok van abban, hogy ez emberfüggő.

Úgy érzem, az 1 vagy 2 ágyast fogom választani, inkább pihenni szeretnék és magamban lenni és remélem én is kedves nővérkét fogok kifogni!!!! Ha nem, a családom biztosan segíteni fog. :)

Mindenkinek jó babázást!!

2012. okt. 8. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!