Akinek harántfekvésben volt a babája a 33-34. hét körül, megfordult végül magától, vagy császározni kellett?
végig így volt, egyszer próbált megfordulni 38.héten, de meggondolta magát és visszafordult, magától indult meg, császár lett. Pedig minden tuti fordító módszert kipróbáltam,homeopátia, beszélgetés, lámpázás, négykézláb simogatás, hiába, makacs. Azóta is ilyen:-)
Ettől függetlenül azt mondják az utolsó pillanatig megfordulhat, akár utolsó napon is. De minél nagyobb a baba, annál szűkösebb a hely.
Nekem nem fordult meg és császár lett.
Mint később kiderül extrém rövid volt a köldökzsinór,nem is tudott volna megfordulni,még jó hogy nem erőltettem!
5-ös vagyok,ha császár kell akkor kell.Ne félj!
Nekem első baba volt és szóba se került a természetes szülés,élből császárt mondtak pedig ügyeleten szültem!
Nekem az utolsó 3 babám harántos volt.
Közülük az első a 39. héten még harántban feküdt, de mire fájásokkal bementünk a kórházba, magától befordult.
A következőnél indított szülés volt. Ő annyira forgolódott, hogy a befekvés napján fejvégű volt, este, amikor feltették a ballont, harántban volt, másnap reggelre, amikor bekötötték az oxitocint és burkot repesztettek, újra fejvégű volt.
Az utolsó cifrázta meg legjobban a dolgot. Nála is indított szülés volt. A befekvés napján, sőt másnap indításkor is fejvégű volt a sok harántfekvés után. Erre szülés közben két fájás között fordult félharántba. Konkrétan a füle volt a méhszájnál, a popsija pedig a bordáimnál. A szülésznő majdnem sokkot kapott, már hívni akarta a műtőt. A dokim meg egy finom masszázsmozdulatal irányba állította a picit.
Így 3 harántos babám született természetes úton. Hozzá kell tenni, hogy mindhárom esetben tudatosan kerestem olyan kórházat, orvost, akik megfordítják akár szülés közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!