Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek harántfekvésben volt a...

Akinek harántfekvésben volt a babája a 33-34. hét körül, megfordult végül magától, vagy császározni kellett?

Figyelt kérdés
2. baba lesz, az első természetes úton született, már egész korán fejvégű volt. Most viszont a másodikkal a 33. hétben járunk, hetek óta harántfekvésben van. Mire lehet ilyenkor számítani? Meddig várható, hogy befordul? És ha így marad, az tuti császár lesz, nem?
2011. dec. 7. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#8as akkorát kacagtam:-))))))
2011. dec. 7. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:

36. héten megfordult a moziban :)

Spontán születem pedig végig császárra készültünk: a lepény a méhszájon volt (felhúzódott), harántfekvéses volt (végül befordult), nagy volt a baba az uh. szerint (mégis átfért)!

2011. dec. 7. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem első baba 38.hétig volt harántba, akkor fordult be.... :) simán született, a szülésnél tágultam rendesen, de mivel alig volt beilleszkedve a feje, nagyon óvatosan vizsgáltak, mert mondták, hogy egy határozottabb mozdulattól visszafordulna harántba. Végül nem fordult, és viszonylag gyorsan meg is született.

a második babám sima fejvégű volt- de amig tudott sokat mozgott és párszor volt faros is- de végülis időben befordult.

Most várom a harmadik babát, aki eddig faros volt, most harántba fordult- 30hetes vagyok! Doki szerint ez jó, kezd befordulni!! :) Meglátjuk- én semmiképp sem szeretnék császárral szülni- nagyon félek tőle. :(

2011. dec. 7. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem meg fordult...oda vissza forgott.:)Szinte hetente változtatott a helyzetén!Aztán szerencsére az az utolsó héten fejvégű lett!Állítólag még a szülőszobán is megfordulhat!

Szép szülést neked!

2011. dec. 9. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Az első babám spontán született,és a második babám a 37.héten fordul át fejvégűbe.Nagyon megnyugodtam,hogy szülhetek ismét spontán,mert amúgy császár lett volna.Aztán elérkezett a kiírás dátuma,és egy utolsó ultrahang és minden rendben volt.Még aznap este mentünk szűlni és a szülőágyon voltam már amikor az orvosom szólt hogy valami nem ok.Még egy ultrahang és a kisfiam ismét faros volt.Hozzáteszem hogy 3700 grammal született.Semmit nem vettem abból észre hogy forgolódott,pláne nem az utolsó nap.Amúgy engem téraránytalanság miatt császároztak meg végül is vele.
2011. dec. 9. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!