Akinek harántfekvésben volt a babája a 33-34. hét körül, megfordult végül magától, vagy császározni kellett?
36. héten megfordult a moziban :)
Spontán születem pedig végig császárra készültünk: a lepény a méhszájon volt (felhúzódott), harántfekvéses volt (végül befordult), nagy volt a baba az uh. szerint (mégis átfért)!
Nekem első baba 38.hétig volt harántba, akkor fordult be.... :) simán született, a szülésnél tágultam rendesen, de mivel alig volt beilleszkedve a feje, nagyon óvatosan vizsgáltak, mert mondták, hogy egy határozottabb mozdulattól visszafordulna harántba. Végül nem fordult, és viszonylag gyorsan meg is született.
a második babám sima fejvégű volt- de amig tudott sokat mozgott és párszor volt faros is- de végülis időben befordult.
Most várom a harmadik babát, aki eddig faros volt, most harántba fordult- 30hetes vagyok! Doki szerint ez jó, kezd befordulni!! :) Meglátjuk- én semmiképp sem szeretnék császárral szülni- nagyon félek tőle. :(
Nekem meg fordult...oda vissza forgott.:)Szinte hetente változtatott a helyzetén!Aztán szerencsére az az utolsó héten fejvégű lett!Állítólag még a szülőszobán is megfordulhat!
Szép szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!