8 ágyas szobában voltam, első nap 2- én voltunk, majd 3-an, majd egyedül, majd 6-an.
Olyan jó volt hogy este mikor nem tudtam aludni az izgatottságtól volt kihez szólni! Császár után nem kelhettem fel, szobatársam itatott meg, adta oda a telefont, vagy ami kellett!
Nappal volt akinek 2. Baba volt, az tudott tanácsot adni!
Nincsennek mindig tele a kórtermek, jönnek mennek az emberek, lehet a több ágyában is egyedül leszel, vagy fullon lesz, de lesz társaság, ami jól esik!
2012. okt. 7. 20:20
2/16 anonim válasza:
Szia!
Engem is császároztak...
Én ha lehetne választani,akkor 2 ágyasat szeretnék.Én 3 ágyasban voltam annak idején,de csak ketten voltunk,1 ágy üres volt.Jó volt,hogy nem voltam egyedül,volt kivel beszélgetni,segítettünk is egymásnak a másik anyukával,pl.ha kimentem a szobából pár percre,akkor ő figyelt a kisfiamra is stb.A 3 ágyas és az 5 ágyas azért nem annyira jó,mert ha rooming-in rendszerben a nap 24 órájában bent lesznek veletek a babák is,akkor nem sokat fogsz tudni pihenni,mert mindegyik baba különböző időpontokban fog kelni,enni,sírni,éjjel-nappal.
2012. okt. 7. 20:21
3/16 anonim válasza:
3,mert lehet kivel beszélgetni és van segítség
2012. okt. 7. 20:25
4/16 anonim válasza:
Szia!4Első kislányomnál 1 ágyasban voltam csász után,nagyon jó volt,hogy amikor a kicsi aludt,én is tudtam pihenni kicsit,nem sírt még másik 3 baba felváltva,nem jöttek-mentek a látogatók körülöttem,stb.A második babám is császárral született,nem volt lehetőség akkor 1 ágyasra,így 2 ágyasba kerültem.Jobban örültem volna,ha egyedül vagyok,nem volt semmi baj a szobatársamal,aranyos volt,de első babája,szegény azt sem tudta,hogyan tegye tisztába(roomin in rendszerben voltunk)állandóan sírt a pici,nem tudta szoptatni,nem mert segítséget kérni..szóval eltelt valahogy az az 5 nap,ki lehetett bírni,de én maradnék inkább az egy ágyas mellett.
2012. okt. 7. 20:27
5/16 anonim válasza:
Engem is császároztak.Tuti nem az 1 ágyast választanám.2. nap amikor átvittek a kórterembe rögtön megkaptam a babám is pedig alig tudtam mozogni.Egy szobatársam volt akkor ő épp pakolt mert du.hazaengedték.De amikor látta hogy nem bírok felállni babával a kezembe a segítségemre sietett.Aznap este megitn kaptam 1 szobatársat és végül 4-en voltunk.Segítettünk egymásnak,tapasztalatot cseréltünk,én voltam egyedül császáros.
2012. okt. 7. 20:30
6/16 anonim válasza:
Első babám császáros volt, érdeklődtem barátnőktől ki hogy élte meg a szobalétszámokat és végül arra jutottam én olyan 1 ágyas-típus vagyok:-) 0-24ben velem volt (kivéve a fürdetést), nekem pihenésre volt szükségem és arra hogy összeszokjak a babával, tudtam hogy ha kérdésem van, úgyis a csecsemősökhöz fordulnék és nem más kismamákhoz, azontúl zavarna más baba sírása és lehet hogy az én babámat is felébresztené és mivel a barátnőm amiatt nem tudott szoptatni hogy bestresszelte magát a többi dicsekvő és ügyesebb anyukán, arra koncentráltam hogy nekem menjen, ehhez nyugira volt szükségem. Ez szerintem embertípus kérdése. Nekem ez bejött és ha lehet következő szülésnél is így szeretném.
2012. okt. 7. 20:36
7/16 gabszem válasza:
Én normál úton szültem. 2 ágyasban voltam és nagyon jó volt, mert viszonylag nyugis volt, csak 2-en használtuk a fürdőszobát, wc-t, nem üvöltött éjszaka 5 gyerek, csak a mi 2 babánk volt ott, és tudtunk beszélgetni, meg tudtuk beszélni azt is hogy mit nézzünk a tv-ben (mert volt az TV). én egyedül nem szivesen lettem volna, főleg úgy hogy én nagyon rosszul voltam szülés után napokig. Fel se tudtam kelni.
2012. okt. 7. 20:43
8/16 anonim válasza:
Igaz, természetesen szültem, de akárhogy is lenne, én egyágyasat szeretnék. Tudom, ez nem kívánságműsor, előzőleg 4ágyasban voltam, és azt hittem, megőrülök éjjel, szinte az ablakok zengtek a horkolástól. Nappal volt benne jó is, tényleg jók a tapasztalat-cserék, de én 4 nap alatt semmit nem aludtam.
Mikor hazaértem, csak beestem az ágyba a babával a mellemen, és csak egy kiadós alvás után tudtam kommunikálni.
Szóval egyágyas lenne jó, de nem tudom, mi lesz :S
2012. okt. 7. 20:44
9/16 anonim válasza:
Mindenképpen 1v2 ágyas! Nem lesztek sokan, esetleg van kihez szólni. Én 4 ágyasban voltam császár után, és végén már a pokolba kívántam mindenkit... Össz-vissz aludtam 3-4 órát, mert m indig ordított valaki babája, meg úgy beszéltek, mintha fogyatékosok lennének... Ja, és mindenki ügyesebb is volt szoptatásban, én meg stresszeltem, hogy nem megy...
2012. okt. 7. 20:45
10/16 anonim válasza:
Én is egyágyas típus vagyok:) Kétágyasban voltam,szóval ez sem volt vész,de volt egy olyan nap,mikor egyedül voltam,az jobban bejött.Mondjuk ahol én voltam,ott kedvesek voltak a nővérek,és mindenben segítettek..
Ennél több embert viszont nagyon nem szeretnék magam körül,az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!