Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2. (többedik) szülésre fel...

2. (többedik) szülésre fel lehet készülni?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok 2. babával.Már nagyon várjuk, megint fiú lesz, 2 év korkülönbség, minden rendben, első szülésem bár piszkosul fájt,elejétől végéig kb 8 óra volt,szóval nem sok.

De most nem is merek a szülésre gondolni, nem félek tőle, csak áááá, valahogy nem érzem magam felkészülve megint a fájdalomra...úgy vagyok vele, hogy mikor itt lesz az ideje essünk gyorsan túl rajta...

több gyerekesek ti hogy vagytok ezzel?

2012. szept. 27. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2,5 év van a két leányzó között és bár hosszra ugyanolyan volt a két szülés, (12 óra) a második SOKKAL könnyebb volt. Tulajdonképpen csak az utolsó másfél óra volt nagyon fájdalmas,de akkor már kaptam oxitocint. Előtte még vígan poénkodtam a fájások alatt is. Ha csak teheted állva csináld. Nekem amikor engedtek felállni 2 perces fájasaim voltak, de a bordásfal mellett egész jól tűrtem, viszont amikor lefektettek, rögtön 5 perces fájások lettek és ugye így sokkal lassabban is tágultam. Utána olyan voltam mint aki nem is szült. Felálltam az ágyról, beleültem a tolószékbe amin levittek a szobába. Az első után élő halott voltam. Az nagyon megviselt, ehhez képest a második semmi nem volt. Nem kell előre parázni, kívánom, hogy úgy szüld a másodikat mint én! Nem biztos hogy ez is annyira fog fájni.
2012. szept. 28. 11:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm a válaszokat.

Remélem én is jobban fogom tűrni a fájdalmat, azért mert már tudom milyen.Nyilván halványodott az emlék a 2 év alatt, de azért annyit nem, hogy ne tudjam miről van szó:)

2012. szept. 28. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!