Hányas szemüveg felett császároznak?
Szia! Nincs direkt osszefugges a dioptria es a szemfenek allapota kozott, -2-es szemmel is lehet vkinek olyan rossza allapotban a szemfeneke (mypias jellegu papilla), h csaszarozni kell, mig magas dioptria eseten sem biztos, h csaszar kell, ha az ideghartya nincs rossz allapotban.
Nekem -7,5-os a szemem, a jo alapos szemvizsgalat alatt megallapitottak, h szep egeszseges az ideghartya, szulhetek :)
Kitagitottak a pupillam, kaptam erzrstelenito cseppet bele, beletettek egy muanyag akarmit, ami olyan, mint egy kontaktlencse, es vagy 20 percig vizsgalgatta a szemem.
Egyaltalan nem faj, max. kellemetlen, mert pislognal, de nem tudsz, mert zsibbad a szemed, es benne van az a vacak :)
szia!
nekem -4-es mindkettő. a dokimat kérdeztem tegnap, azt mondta -5-től szokták komolyabban venni a dolgot, de azért menjek el ellenőriztetni a szemem. így hát majd megyek szemészetre is.
34 hetes mami
Szia ! Nekem -4 és -5 a szemem, a nőgyógyászom azt mondta, hogy ne aggódjak, emiatt nem kell császározni, de azért menjek el a szemészetre. Én is jövő héten megyek.
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!