Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lett valaki rosszul császármet...

Lett valaki rosszul császármetszés közben? Én félek tőle nagyon.

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem remegetem, nem fáztam, nem fájt utána a fejem, pedig mozogtam. De az érzéstelenítőtől hánytam (volna, ha lett volna valami a gyomromban, így a semmit bokákoltam).
2012. szept. 20. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Köszi a 0%-ot is! Valaki magára ismert?
2012. szept. 20. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Spinális érzéstelenítést kaptam a műtőben, mert nem tágultam és fájásom sem volt az oxira sem. Kicsit szédültem, kaptam valamit infúzióban, ezen kívül semmi. Beszélgettünk a műtét alatt, nekem élmény volt :) A vicces, amin nagyon röhögtem, az volt, amikor áttettek műtét után a másik ágyra, nem éreztem a lábaimat és elég furán álltak: megkérdeztem, hogy ezeken fogok-e még járni?

A fejem fájt, mert emeltem, nem bírtam ki, hogy ne pusziljam meg a manót, amikor odatartották.....

Éjjel a szobatársam tanácsára kértem a fájdalomcsillapítót, kaptam infúzióban és alig fájt. A felkelés volt a legnehezebb elsőre, alig véreztem reggel és utána sem volt vészes, délután már minden ment, a 2. napon 1ágyasban voltunk és mindent tudtam csinálni. Nekem az oxitocin injekció rosszabb volt naponta 2x, na az mellé kértem fájdalomcsillapítót, mert az brutális volt. Hamar felépültem, otthon már ment minden, lassan ugyan, de mindent csináltam. 2,5 hónapos Manó anyukája

2012. szept. 21. 09:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem 9 órás vajúdás után császároztak...

Epidurálást kaptam....lábamat,hasamat nem éreztem nem birtam mozdítani...majd mikor 2óráig az örzőben voltam hihetetlen fáradt voltam,fáztam nagyon...majd 2óra után fájt a sebhelye mert már nem hatott az epidurálás.... amikor fel kellet kelnem erős hányingerem volt,szédültem ...... (10-n szültem.. :) )

2012. szept. 21. 12:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Nektek nem adtak fájdalomcsillapítót szülés után? Úgy kellett kérni? Nekem napi 3-szor hozták. Néha már az ajtóban álltam és vártam a nővérkét, hogy mikor tolja már a szobánkhoz a gyógyszeres kocsit.
2012. szept. 21. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

De fura, hogy mindenki remegett? Nekem nem volt ilyen, szerencsére nem is fáztam. Viszont!

Nekem mindkét gyerekem hatalmas volt (ezért is volt a császár) és mindkettő annyira nyomta a hasi vénámat, hogy nem bírtam hanyatt feküdni, mert majd' elájultam! (Emiatt nem is tudom hogy tudtam volna rendesen szülni, szerintem max guggolva). Na, a lényeg, hogy mindkétszer amint beadták a gerinc érzéstelenítést és lefektettek, máris elsötétült a világ, majdnem elájultam. Úgyhogy szóltam és már kaptam is a gyógyszert amitől magamhoz tértem, viszont annak bazi szomjúság a mellékhatása!! Így végig azon szenvedtem, az anesztes megsajnált és néha bevizezte a számat egy vattával. De amúgy maga a császár izgalmas volt, alig vártam hogy halljam a sírást. Aztán kilibbentek a visító lepedővel, pár perc múlva meg hozták is vissza, hogy "találkozzunk". Ha már másképp nem lehetett... :)

A lényeg, hogy maga a műtét (ami fél óra max) egyáltalán nem gáz. Utána viszont elég pokoli, ezt nem részletezem.

2012. szept. 22. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Kétszer hánytam a császár közben. Nem utána, közben. Borzalmas volt.
2012. szept. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!