Sote II. -n terminus túllépés után mennyi idővel indítják meg a szülést?
Nem lehet hogy ez orvos vagy terhesség függő?
Nálam 40+6.napon indult meg a szülés,de nem volt szó,arról,hogy be kellene feküdnöm.
Ki az orvosod?(ha van)
Önszántamból fekszem be,mert elég messze lakunk a kórháztól és azért napjában bejárni elég sok lenne...mind anyagilag,meg amugy se tudna senki felvinni napjában vizitre!
Dr. Galamb Ádám az orvosom,de ez miért lényeges?
Engem igazából az érdekelne,hogy ott mi a protokoll,mennyi idő után indítják be a szülést?
Nem tudom,mi a protokoll,azért írtam,hogy szerintem orvos függő,mert van olyan barátnőm,aki ott szült,és 40+2-n megindította a doki.Én a 40+6.napon szültem,de volt egy olyan kismama is a szomszéd szobában,aki már a 41+x napon szült.Azért gondolom,hogy orvosfüggő,de a 40.+0-án még tuti nem indítanak.
Azért kérdeztem a doki,hogy hátha ismerem,de róla,csak hallottam,így nem tudom,az enyém dr.Timmerman Gábor volt.
Orvos függő!! Mindenhol max 42ig hétig hagyják bent ha csak az orvosod másképp nem dönt..
De nekem is ő volt az orvosom bár nem hordtam túl és progis császár volt ha nem indokolja semmi ő a természetesség híve, ha nincs baj nem indítja be! vár hogy meddig ez a leletektől függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!