Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?
Figyelt kérdés
Érdekes kérésem lenne felétek. Mi a férjemmel bár 13 éve vagyunk együtt nagyon különböző tipusok vagyunk. Fiú nevet kellene válaztanunk, de sehogy sem egyezünk. Valahogy nem találjuk az igazit. Szívesen venném ha megírnátok a ti kedvenc fiú (esetleg kitudja lány ) neveiteket. Nektek mi tetszik? Köszönöm! 34 hetes pocakos2009. júl. 30. 12:13
41/55 anonim válasza:
Szia!
Fiaim: Albert és Áron
Ha lány lett volna: Dorka, Zsuzsanna.
42/55 anonim válasza:
Szia.
Nekem a Dávid tetszett,de volt olyan a családban.
Úgyhogy most az Ákos Norbert nevet kapja.
Majd eldönti,melyiket használja.
Ha lány lett volna,Laura lett volna.
A nagylányomat pedig Klaudiának hívják.(Ezt én már 7.-ben eldöntöttem)
Állj a sarkadra-elvégre a te fiad!
Könnyú szülést!
Jó babázást:-)
43/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Egy hete megszületett kisfiam Balázs.Jól van,szép és okos :-)))
2009. szept. 18. 13:48
44/55 anonim válasza:
Gratulálok!Jó egészséget és boldog babázást!
46/55 anonim válasza:
Nekem a sok név közül az döntött, hogy melyik illik jobban a vezetéknévhez, kicsi fiam Nándi lett
47/55 anonim válasza:
Lányom lett, ő Szabina lett.
Ha fiú lett volna, Levente lesz. Bár most lehet fiam lesz, akkor ő Levente lesz.
49/55 anonim válasza:
Nálunk Olivér érkezik karácsonyra, de nagyon tetszik még a Matyi, Barna, Bendegúz is:)
50/55 anonim válasza:
Nálunk ez nem volt kérdés, bár lány lett a drága.Az ő nevét én választottam: Flóra lett.Ha lesz fiunk, az apukája nevét kapja: Márton lesz.Szerencsére nekem is tetszik.Bár nagyon tetszik a Bercel.Lehet mindkettőt megkapja.
Jó még: Zsombor, Botond, Bende, Kende, Koppány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!