Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fiú nevet keresek. Nektek mi...

Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?

Figyelt kérdés
Érdekes kérésem lenne felétek. Mi a férjemmel bár 13 éve vagyunk együtt nagyon különböző tipusok vagyunk. Fiú nevet kellene válaztanunk, de sehogy sem egyezünk. Valahogy nem találjuk az igazit. Szívesen venném ha megírnátok a ti kedvenc fiú (esetleg kitudja lány ) neveiteket. Nektek mi tetszik? Köszönöm! 34 hetes pocakos
2009. júl. 30. 12:13
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
92%
Abigél,Tamara! abigélt naon szerettem volna,a párom nem.imádom ezt a nevet.Tamarát szeretett volna a párom,mire mondta,nem tetszik neki a magyar megfelelője.amugy ez is nagyon szép név.igy nekünk lesz barbara ilona
2009. júl. 30. 16:09
 32/55 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Az én fiam Gellért. Előbb a férjem hallani se akart róla, de végül lezártam a vitát, hogy úgy is engem fognak megkérdezni (mivel nem akart a szülésre bejönni).

2009. júl. 30. 16:25
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Én ragaszkodtam ahhoz, hogy régi magyar neve legyen a gyermekünknek. Bendegúz, Gellért, Hunor, Bende, Barnabás és Botond volt terítéken. Hosszú viták után végül 8,5 hónapos terhesen a párom a Botondot választotta.

Kislány névben nem tudtunk megegyezni, úgy voltam vele, hogy ha mégis puncis érkezik, akkor a kedvenc lánynevemet kapja. Villő lett volna. Listás volt még: Abigél, Sarolt, Helka.

2009. júl. 30. 17:11
 34/55 anonim ***** válasza:
92%

Ha fiúnk lett volna akkor Krisztiánnak vagy Lórántnak neveztük volna.

Két lányunk van :-)

2009. júl. 30. 17:47
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Három fiam van, Ábris, Fábián, Csongor. Lányomat Lucának hívják.

Ők is szeretik a nevüket.

2009. júl. 30. 22:16
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Én a 8. hónapban vagyok, de már mindenki ezzel "piszkál", h h fogják hívni??? Hát még nem tudjuk...

Én a Gellért-be beleszerelmesedtem, a férjem hallani sem akar róla....

A Gergely és a Bence tetszik mindkettőnknek, de én szívem mélyén a Gellértet szeretném. Úgyh majd meglátjuk :)

2009. júl. 30. 23:11
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam Bence. Tetszik még a Benedek, Ármin, Zétény, lánynévből a Rozina, Emma, Eszter, Villő, Léna.
2009. júl. 30. 23:20
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam Dávid Csaba lett. A Dávid nevet már 5 éves koromban eldöntöttem és a páromnak a tetszik, a Csaba nevet pedig az apukája után kapta.
2009. júl. 31. 06:13
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
az en fiam balint levente!!!!azt valaszd!puszika
2009. júl. 31. 07:41
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A Fiam Ádám lett, bár én a Dusánért ölni tudtam volna, most lányunk lesz, ő Melinda lesz.
2009. júl. 31. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!