Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?
Szia!
Az én fiam Gellért. Előbb a férjem hallani se akart róla, de végül lezártam a vitát, hogy úgy is engem fognak megkérdezni (mivel nem akart a szülésre bejönni).
Én ragaszkodtam ahhoz, hogy régi magyar neve legyen a gyermekünknek. Bendegúz, Gellért, Hunor, Bende, Barnabás és Botond volt terítéken. Hosszú viták után végül 8,5 hónapos terhesen a párom a Botondot választotta.
Kislány névben nem tudtunk megegyezni, úgy voltam vele, hogy ha mégis puncis érkezik, akkor a kedvenc lánynevemet kapja. Villő lett volna. Listás volt még: Abigél, Sarolt, Helka.
Ha fiúnk lett volna akkor Krisztiánnak vagy Lórántnak neveztük volna.
Két lányunk van :-)
Három fiam van, Ábris, Fábián, Csongor. Lányomat Lucának hívják.
Ők is szeretik a nevüket.
Én a 8. hónapban vagyok, de már mindenki ezzel "piszkál", h h fogják hívni??? Hát még nem tudjuk...
Én a Gellért-be beleszerelmesedtem, a férjem hallani sem akar róla....
A Gergely és a Bence tetszik mindkettőnknek, de én szívem mélyén a Gellértet szeretném. Úgyh majd meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!