Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fiú nevet keresek. Nektek mi...

Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?

Figyelt kérdés
Érdekes kérésem lenne felétek. Mi a férjemmel bár 13 éve vagyunk együtt nagyon különböző tipusok vagyunk. Fiú nevet kellene válaztanunk, de sehogy sem egyezünk. Valahogy nem találjuk az igazit. Szívesen venném ha megírnátok a ti kedvenc fiú (esetleg kitudja lány ) neveiteket. Nektek mi tetszik? Köszönöm! 34 hetes pocakos
2009. júl. 30. 12:13
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
89%
Mi ugyanígy voltunk. A kórházban a vajúdás közben döntöttük végre el hogy mi legyen a neve. 9 hónapig nem tudtunk megegyezni. Nekem Márk, Richárd, Dávid tetszett. Páromnak Áron, Krisztián.. Végül 1:1 arányban Áron Richárd lett a neve :)
2009. júl. 30. 12:15
 2/55 anonim ***** válasza:
85%

Fiú:

Balázs, Márton, Kornél, Miklós, Endre, Szabolcs

Lány: Gerda, Kornélia, Helga, Henriett, Hedvig, Gréta

2009. júl. 30. 12:17
 3/55 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a Dávid,Adrián és a Sebestyén név tetszik a legjobban:)
2009. júl. 30. 12:21
 4/55 anonim ***** válasza:
85%
Dániel lesz a miénk, lánynevünk még nincs. A férjem Lászlót szeretett volna apukája után, de nekem az nem tetszik, de második névnek megkapja, igy mindenki örül.
2009. júl. 30. 12:21
 5/55 anonim ***** válasza:
82%

nekem már nagyon régóta a Soma név tetszett de mióta ez a sztárnak nevezett rondaság férfi nevet visel azóta úgy vagyok vele nem adnám a gyerekemnek.

Amúgy annyira nincs ötletem hogy nekem az emma a kedvenc lányvem és mondtam a páromnak hogy emma lesz ha fiu is lesz vagy emma-pénisszel.

tesóméknál Balázs és az tetszik, unokatesómnál Gergö, az is tetszik.

A bence meg ilyen gyakori nevektöl rosszul vagyok.

2009. júl. 30. 12:22
 6/55 anonim ***** válasza:
81%

mi sem nagyon tudtunk megegyezni,páromnak a -szerintem elég fura- Nimród,Rajmund tetszett volna,nekem a hagyományosabb nevek,pl.István,Róbert stb.

végül két neve lett a babának:Bálint János.

nekünk így nagyon tetszik,jól hangzik!

2009. júl. 30. 12:24
 7/55 A kérdező kommentje:

Kösözözn az eddigi válaszaitokat.Az a gondom a két névvel,hogy férjemnek ilyen nevek tetszenek:Aurél,Konrád,Andor.El nem tudom képzelni a picibabámat ezekkel a nevekkel.

Nekem a Balázs,Dominik,Levente tetszenek.Talán a Levente felé hajlana,de még nem biztos.Remélem nem jön hamarabb és összekapjuk magunkat mire megérkezik.

Várom a további javaslatokat és köszönöm az eddigieket.

2009. júl. 30. 12:29
 8/55 anonim ***** válasza:
84%
Levente, az jó.:)És a Matyi.
2009. júl. 30. 12:31
 9/55 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a tuti befutó a Levente név. Ezt a nevet te is írtad. A fiamat így fogják hívni. Apát nem kérdeztem meg, hanem közöltem vele. A lány nevek közül az Emese és a Sarolta tetszik nagyon. Mondjuk én a vezetéknévhez próbáltam meg szép neveket keresni. (Ha nem baj nem írom le, de 3 szótagos és 3 O van benne. Szerintem tök jól hangzik, hogy OOO Levente (vagy Emese :) ))
2009. júl. 30. 12:35
 10/55 anonim ***** válasza:
92%

Mi sem egyezünk a párommal sajna. Az első kisfiúnk Martin, ezzel egy percig nem volt probléma egyikőnknek sem.

Most ismét kisfiúnk lesz, és szeretném ha Máté lenne. Nekem nagyon tetszik a vezetéknév és keresztnév kezdőbetűje azonos. És M betűs a vezetéknevünk. De mindettől függetlenül a Martin és a Máté név is tetszik.

Lánynévből nem tudok M betűset ami tetszene, egyébként Nórink, vagy Lilink lenne ha lányunk lenne

2009. júl. 30. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!