Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?
Fiú:
Balázs, Márton, Kornél, Miklós, Endre, Szabolcs
Lány: Gerda, Kornélia, Helga, Henriett, Hedvig, Gréta
nekem már nagyon régóta a Soma név tetszett de mióta ez a sztárnak nevezett rondaság férfi nevet visel azóta úgy vagyok vele nem adnám a gyerekemnek.
Amúgy annyira nincs ötletem hogy nekem az emma a kedvenc lányvem és mondtam a páromnak hogy emma lesz ha fiu is lesz vagy emma-pénisszel.
tesóméknál Balázs és az tetszik, unokatesómnál Gergö, az is tetszik.
A bence meg ilyen gyakori nevektöl rosszul vagyok.
mi sem nagyon tudtunk megegyezni,páromnak a -szerintem elég fura- Nimród,Rajmund tetszett volna,nekem a hagyományosabb nevek,pl.István,Róbert stb.
végül két neve lett a babának:Bálint János.
nekünk így nagyon tetszik,jól hangzik!
Kösözözn az eddigi válaszaitokat.Az a gondom a két névvel,hogy férjemnek ilyen nevek tetszenek:Aurél,Konrád,Andor.El nem tudom képzelni a picibabámat ezekkel a nevekkel.
Nekem a Balázs,Dominik,Levente tetszenek.Talán a Levente felé hajlana,de még nem biztos.Remélem nem jön hamarabb és összekapjuk magunkat mire megérkezik.
Várom a további javaslatokat és köszönöm az eddigieket.
Mi sem egyezünk a párommal sajna. Az első kisfiúnk Martin, ezzel egy percig nem volt probléma egyikőnknek sem.
Most ismét kisfiúnk lesz, és szeretném ha Máté lenne. Nekem nagyon tetszik a vezetéknév és keresztnév kezdőbetűje azonos. És M betűs a vezetéknevünk. De mindettől függetlenül a Martin és a Máté név is tetszik.
Lánynévből nem tudok M betűset ami tetszene, egyébként Nórink, vagy Lilink lenne ha lányunk lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!