Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fiú nevet keresek. Nektek mi...

Fiú nevet keresek. Nektek mi a kedvenc neveitek?

Figyelt kérdés
Érdekes kérésem lenne felétek. Mi a férjemmel bár 13 éve vagyunk együtt nagyon különböző tipusok vagyunk. Fiú nevet kellene válaztanunk, de sehogy sem egyezünk. Valahogy nem találjuk az igazit. Szívesen venném ha megírnátok a ti kedvenc fiú (esetleg kitudja lány ) neveiteket. Nektek mi tetszik? Köszönöm! 34 hetes pocakos
2009. júl. 30. 12:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Ha fiú lett volna Milán lett volna a pindúrunk, de nekem nagyon tetszik a Levente (keresztfiamat is így hívják) a Zsolt, Tamás.

Kislányunkat Larának fogják hívni, de tetszik még a Nina, Jázmin, Zoé név is.

Remélem dűlőre juttok! :)

Boldog babavárást!

2009. júl. 30. 13:07
 12/55 anonim ***** válasza:
89%

Szia!!

A mi kisfiunk Ádám lesz. Nálunk is voltak problémák, mert nem nagyon tudtunk megegyezni,a férjemnek inkább a régi nevek tetszenek, mint az István a Mihály, ezek meg nálam szóba sem jöhettek, de a végén nehezen is de sikerült egyezségre jutni. Ha lány lett volna akkor Nórának hívtuk volna.

2009. júl. 30. 13:22
 13/55 anonim ***** válasza:
95%
Az én kisfiamat Zéténynek hívják. Tettszik még a Zalán, Zsombor. Kislánynév: Menta, Mirella, Mínea, Málna, Bíborka.
2009. júl. 30. 13:25
 14/55 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni a nekem leginkább tetsző nevet,de utolsó hozzászoló eszembe juttattad.A Zétény tetszik a legjobban,de a férjem hallani sem akar róla.
2009. júl. 30. 13:40
 15/55 anonim ***** válasza:
89%
Szia.Első fiacskám Dávid,most a másodiknál szóbajött a Viktor,Milán,Tamás.Végül Tamás lett.
2009. júl. 30. 14:10
 16/55 anonim ***** válasza:
94%

Ami nekem tetszett, de a férjemnek nem: Levente, Balázs, Roland, Norbert, Gábor, Tamás. Erre mondtam neki, ha ennyiből nem tud választani, akkor keressen ő és erre találta a Milán nevet. Ebben egyeztünk meg, mert végül is ez is szép.

Ha lányunk lett volna, Linett, Lara vagy Mara.

33 h km

2009. júl. 30. 14:26
 17/55 anonim ***** válasza:
93%
Jaa igen, a Jázmin nagyon gyönyörű még. Utolsó voltam
2009. júl. 30. 14:27
 18/55 anonim ***** válasza:
81%
Az én fiamat Dávidnak hívják, ha lány lett volna akkor Csilla lett volna. Nálunk is elég későn lett kiválasztva a név. Nekem még az Attila, Zoli, Gábor jöhetett volna szóba.
2009. júl. 30. 14:33
 19/55 anonim ***** válasza:
94%
Szép nevek tetszenek neked! Levente,Dominik,Zétény mostmár csak döntenetek kell melyik legyen! Nem is írnák több fiú nevet nagyon szép minda 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 30. 14:36
 20/55 A kérdező kommentje:
Köszi,már csak a férjemnek is így kellene gondolnia.
2009. júl. 30. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!