Szerintetek,ha a szülésbeindítására azt javasolják, hogy ingereljük a mellbimbót, akkor minimális mellszívó használattal beindítható a szülés? Köszönöm a vàlaszokat! 40 hkm
Olvastam en is mar ezt, hogy a mellszivot is javasoljak. De szerintem nem jo otlet, nehogy az ertekes elotejet kiszivd a mellszivoval.
2012. szept. 5. 22:13
2/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom, ezért nagyon gondolkodom. De a férjem külföldön dolgozik, a szülésre jött haza, de hiába próbáltunk bármit, eddig semmi. Az idő pedig kevés. Művi beavatkozást nem szeretnék. Se burokrepesztést, se császármetszést, ha nem muszáj. :S
2012. szept. 5. 22:26
3/12 anonim válasza:
Legyetek egyutt a paroddal, elvezzen beled, legyen orgazmusod. Ulj bele egy kad rorro vizbe. Ezek a legjobb tippek:)
De nalunk ugyanez volt a helyzet. Noverem svajcban lakik, anyukam kiment hozza, de csak ket hetre tudott a munkaja miatt. Minden praktikat kiprobaltak, semmi sem segitett:( tegnap hajnalban, ket het tulhordassal megindult a szules. Anyukam kivett meg ket hetet, meg tudta oldani:)
Elso voltam amugy. 24 hetes kismami :)
2012. szept. 5. 23:29
4/12 anonim válasza:
Szia
Én 39 hetesen szültem a lányom. Előtte való nap, mostam, főztem nagytakarítást csináltam, sőt még a kertet is kikapáltam, és még a párommal is együtt voltam. Este fél 12 kor beindultak a fájások és másnap délután meglett a lányom. Nos nem tudom, hogy én segítettem e abban hogy beindult a szülés, de szülni mentem :)
2012. szept. 6. 06:21
5/12 anonim válasza:
Egyrészt, ahogy az első írta, az előtej miatt, másrészt ilyenkor már érzékenyebb a mellbimbó, a felesleges mellszívó használattól be is ödémásodhat, és akkor nem fogsz tudni szoptatni, amíg el nem múlik.
2012. szept. 6. 10:08
6/12 anonim válasza:
Nem rég a Babák háza c. műsorban a szülésznők pont így, mellszívóval próbálták egy anyukánál megindítani a szülést.
2012. szept. 6. 10:09
7/12 anonim válasza:
5napot húztam rá úgy, hogy a kiírt időpont előtt 2héttel elkezdtem mindent kipróbálni. Nálam semmi sem vált be. A baba akkor jön, amikor ő szeretne... ne sürgesd. annál rosszabb
2012. szept. 6. 13:38
8/12 anonim válasza:
Elég lehet csak a mellbimbó kézzel való stimulálása,dörzsölése.
2012. szept. 6. 14:21
9/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Időközben megszültem. Bábakoktél indította be a szülést, a babának semmi baja nem lett, tejem is van, több mint elég. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!