Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Annak aki végképp nem frontérz...

Annak aki végképp nem frontérzékeny, attól beindíthatja a front a szülést?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Én az vagyok, de nekem még a jó isten se akarta beindítani a szülést. Végül megcsászároztak, mert eléggé kritikus állapotok uralkodtak bennem.

Erős frontváltozásokkor szoktak a szülések beindulni, de mostani időjárást eltekintve, nem hinném, hogy ez elő fog fordulni!

2011. dec. 5. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Frontérzékeny vagyok, de: a betöltött terminus után egy hideg-, egy melegfront, valamint egy telihold sem indította be. 41+1-re szültem.

2011. dec. 5. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
hát köszi csajok. szóval ne reménykedjek... :)
2011. dec. 5. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
én frontérzékeny vagyok,és amikor szülés előtt voltam,jöttek-mentek a frontok,mégsem indult be egyiktől sme.indítani kellett.
2011. dec. 6. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
tegnap hallottam hogy a heten 6 front varhato, 3 hideg 3 meleg, hatha lesz valami toluk, az tuti hogy a szivbetegeknek most rosszab lesz :(
2011. dec. 6. 13:11
 6/7 Marilyn88 ***** válasza:
Én soha nem voltam frontérzékeny, egy hidegfront miatt mégis beindult nálam a koraszülés. Ez nem hivatalos, de én úgy tapasztaltam amíg kórházban feküdtem, hogy a hideg a koraszülést, a meleg a késői szüléseket indítja be.
2011. dec. 6. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok frontérzékeny, de a fiam egy hidegfront hatására jött a világra 8 hónapja :D
2011. dec. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!