Beindíthatja az önkielégítés csiklón keresztül a szülést? Két hetem van még hátra.
ha van orgazmus igen ... de szolja párodnak biztos segit benne de minek akarod beindítani?
és hány éves vagy? hogy ilyet kérdezel?
1.válaszoló.miért mi baj van ezzel?mit csináljon 2 héttel szülés előtt? meszeljen falat?vagy kapálja a szőlőt?
idióta...gondolom már mindennel kész van ahogy mi is.
Elvileg beindíthatja mert az orgazmus méh összehúzódát eredményez.
könnyű szülést nekünk!
37hkm
A szülés bármilyen "akció" akkor indíthatja be, ha már amúgy is indulna kb. egy napon belül.
Tehát a válsz inkább nem, mert még a szex sem indítja be ilyen módon, pedig ott az oxitocin mellé prosztaglandin is van az ondóból...
Aki a takarítós kommentet írta...hát...
megnézném hogy napi 0/24-ben egyfolytában takarít.gondolom a férje sem panaszkodik hogy semmit nem foglalkozik vele mert állandóan porszívóz.ilyenkor már azt kell csinálni ami jól esik.
A másik meg nem tudhatod mikor indul be a szülés. alaposan kitakarítasz ma 1 hét múlva gondolom megint dzsuva van,arról ne is beszéljünk h amíg az anyuka bent van a kórházban a babával (3-4 nap)addig is minden bekoszolódik.biztos van segítsége...de persze mindenbe bele lehet kötni!Nálunk is minden kész van már,3 hetem van szülésig.mikor megszülök anyukám eljön hozzánk kiporszívóz,kitakarít.már csak lazítok,beszélgetek a picivel,és ha kedvem van akkor szexelek/szexelünk.ennyi...
Én készen vagyok majdnem mindennel, már csak ki kell vasalni a kis ruhákat. Van egy férjem, egy fiam, meg dolgom is, mert költöztünk, de azért egy kis örömre mindíg szakítunk időt. megháborodnék én is meg a férjem is ha takarításból állna az utolsó 3-4 hét. Amúgy első terhességnél 37.héten szültem, előző este meggyűrtük még a lepedőt, hajnalba elvittem dolgozni apát, utánna visszafeküdtem még, és reggel 8-fél 9 körül folyt el a magzatvíz. Nem tudom hogy a szex hatására, vagy a front miatt volt-e , de meglett a baba.
Most is csinálunk mindent, ha jönni akar úgyis jönni fog. Ha nem tiltott el a dokid a szextől, akkor lehet mindehogy ahogy jólesik. Úgyhogy szerintem hajrá, és egészségedre.
A takarítós menyecskével meg ne foglalkozz... Lehet ő a seprűvel éli ki szenvedélyét... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!