Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beindíthatja az önkielégítés...

Beindíthatja az önkielégítés csiklón keresztül a szülést? Két hetem van még hátra.

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Neked nincs jobb dolgod szülés előtt? Nem akarlak bántani...
2012. jún. 18. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

ha van orgazmus igen ... de szolja párodnak biztos segit benne de minek akarod beindítani?

és hány éves vagy? hogy ilyet kérdezel?

2012. jún. 18. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

1.válaszoló.miért mi baj van ezzel?mit csináljon 2 héttel szülés előtt? meszeljen falat?vagy kapálja a szőlőt?

idióta...gondolom már mindennel kész van ahogy mi is.

Elvileg beindíthatja mert az orgazmus méh összehúzódát eredményez.

könnyű szülést nekünk!

37hkm

2012. jún. 18. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
ezt a kérdést inkább a szülés kategóriába kellett volna kiírnod
2012. jún. 18. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
én füvet vágtam és meszeltem!!!!! és nem inditotta be a szülést egy hetet még ráhuztam!
2012. jún. 18. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A méhösszehúzódások beindíthatják, igen. Nem tudom, kinek egyenértékű egy alapos takarítás egy orgazmussal, de egészségére! :) Neked pedig ehhez! :) Nem lesz tőle semmi bajotok, ha jólesik, csináld nyugodtan! Már csak jó vége lehet! :))
2012. jún. 18. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A szülés bármilyen "akció" akkor indíthatja be, ha már amúgy is indulna kb. egy napon belül.

Tehát a válsz inkább nem, mert még a szex sem indítja be ilyen módon, pedig ott az oxitocin mellé prosztaglandin is van az ondóból...

2012. jún. 18. 10:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom beindítani természetesen. csiklóorgazmusra gondoltam, mivel már 3 hónapja nem szeretkeztünk, és érzelmileg is kivagyok. köszi a normális válaszolóknak...
2012. jún. 18. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Aki a takarítós kommentet írta...hát...

megnézném hogy napi 0/24-ben egyfolytában takarít.gondolom a férje sem panaszkodik hogy semmit nem foglalkozik vele mert állandóan porszívóz.ilyenkor már azt kell csinálni ami jól esik.

A másik meg nem tudhatod mikor indul be a szülés. alaposan kitakarítasz ma 1 hét múlva gondolom megint dzsuva van,arról ne is beszéljünk h amíg az anyuka bent van a kórházban a babával (3-4 nap)addig is minden bekoszolódik.biztos van segítsége...de persze mindenbe bele lehet kötni!Nálunk is minden kész van már,3 hetem van szülésig.mikor megszülök anyukám eljön hozzánk kiporszívóz,kitakarít.már csak lazítok,beszélgetek a picivel,és ha kedvem van akkor szexelek/szexelünk.ennyi...

2012. jún. 18. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én készen vagyok majdnem mindennel, már csak ki kell vasalni a kis ruhákat. Van egy férjem, egy fiam, meg dolgom is, mert költöztünk, de azért egy kis örömre mindíg szakítunk időt. megháborodnék én is meg a férjem is ha takarításból állna az utolsó 3-4 hét. Amúgy első terhességnél 37.héten szültem, előző este meggyűrtük még a lepedőt, hajnalba elvittem dolgozni apát, utánna visszafeküdtem még, és reggel 8-fél 9 körül folyt el a magzatvíz. Nem tudom hogy a szex hatására, vagy a front miatt volt-e , de meglett a baba.

Most is csinálunk mindent, ha jönni akar úgyis jönni fog. Ha nem tiltott el a dokid a szextől, akkor lehet mindehogy ahogy jólesik. Úgyhogy szerintem hajrá, és egészségedre.

A takarítós menyecskével meg ne foglalkozz... Lehet ő a seprűvel éli ki szenvedélyét... :)

2012. jún. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!