Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék! A ciklusom...

Babát szeretnék! A ciklusom 7. napján ha önkielégítés végeztem egymás után többször is, akkor lehetett tüszőrepedésem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez komoly kérdés?

Ha igen akkor szerintem még ne akarj babát!

2010. máj. 18. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyit azért màr tudnod kellene, hogy a peteérésnek a vilàgon semmi köze nincs az önkielégitéshez, hol élsz te???
2010. máj. 18. 10:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,h egy jó orgazmus is válthat ki tüszőrepedést. Ezért kérdezem,h a ciklusom 7.napján is lehetséges -e?
2010. máj. 18. 10:31
 4/9 A kérdező kommentje:
A Földön élek!!!! Amúgy önkielégítéskor orgazmus is van!! az jó org. pedig válthat ki tüszőrepit vagy nem?
2010. máj. 18. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, tüszőrepedésed lehet az orgazmus miatt, főleg, hogy egymás után többször is volt. De ettől nem leszel terhes, ahhoz kell egy férfi is! :D Vagy mi értjük rosszul a kérdésedet??
2010. máj. 18. 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor okozhat tüszőrepedést, ha már elég érett a tüsző, és a ciklus 7.napján még nem igazán érett, talán a tizedik nap után már lehet, az amúgyis tüszőrepedés napja környékén.De persze ez nem 100%, csak én így tudom.
2010. máj. 18. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a ciklusom 9. napján estem teherbe, egy jó együttlét után. Úgyhogy szerintem lehet.
2010. máj. 18. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ezt jól megírtam, nem túl magyaros . Bocsi!

Szóval a 9. ciklus napon szexeltem a férjemmel, és terhes lettem, ott és azon a napon. Az uh is ezt bizonyítja.

2010. máj. 18. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól tudod, lehetséges tüszőrepedés igen erős érzelmi élmény esetén nőknél pl. orgazmuskor!!!! Eü-s vagyok, de kérdezz dokit, a válasz igen lesz.
2010. máj. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!