Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A mellbimbó ingerlése tényleg...

A mellbimbó ingerlése tényleg beindíthatja a szülést?

Figyelt kérdés
Állítólag oxitocint termel. Most ez tényleg igaz?
2012. jan. 2. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen, nekem 40+3 naposan így sikerült beindítani
2012. jan. 2. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Az orgazmus sokkal nagyobb mennyiségben termel oxytocin-t, és az összehúzódásokkal jár.

Nem voltam még terhes, ne haragudj, ha hülyeséget írok, de egy szülés előtt álló kismama képes csiklós önkielégítést végezni úgy, hogy orgazmusa is legyen?

2012. jan. 2. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy nap hányszor és mennyi ideig kell csinálni,hogy hatása legyen? Ez az egy módszer amit még nem próbáltam. Bízom benne,hogy ez segít.
2012. jan. 2. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
csak kíváncsiság.Miért akarod meggyorsítani a szülés idejét?? Miért nem várod meg míg eljön az ideje?? Ha a baba jönni akar akkor úgyis jönni fog..
2012. jan. 2. 20:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Tegnap töltöttem be a 41.hetet.
2012. jan. 2. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

ma 20:54

Engem július 14-re írtak ki,és augusztus 4-én született a fiam. Ha az orvos szerint nincs gond,akkor majd eljön az ideje magától is.

2012. jan. 2. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:

A bábakoktél kimaradt nálunk, de ezen felül én már mindent csináltam, hogy szüljek, szintén 41.hét...

Aztán amikor már azt hittem megzápultam, megszületett a kicsi. Nyugi, türelem:D(én ettől a falnak mentem egy éve)

16nap múlva lesz egy éves a lány, de az utolsó 3hét felért egy teljes évvel.

2012. jan. 2. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Méhösszehúzódásokat okoz és ettől érik a méhszáj, sokat kell sétálni és a sperma még naggyon jó, mert az tartalmaz oxitocint... az orgazmus nem indítja be, max neked lesz pár kellemes pillantod, amit a következő hetekben, úgyis mellőzni fogsz...
2012. jan. 5. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:

A sperma nem tartalmaz oxitocint:D

Prosztaglandint tartalmaz, ami felpuhítja a méhnyakat, így jó ha együtt vagytok.

Viszont erőltetni nem tudod, mert ezek a dolgok csak akkor hatásosak, ha a kicsi már rákészült hogy kijöjjön:D Könnyű szülést neked!

2012. jan. 5. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy magát a szülést nem indítja be, de fájáserősítő hatása van, tehát pl szülés közben, kitoláskor lehet ingerelni, hogy előbb jöjjön a következő fájás.

De én személy szerint el tudok olyat képzelni, hogy a hormon már termelődik egy ideje, de még nem elég fájáshoz, és akkor jól jöhet.

Jóslófájásaid voltak már?

2012. jan. 5. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!