A mellbimbó ingerlése tényleg beindíthatja a szülést?
Az orgazmus sokkal nagyobb mennyiségben termel oxytocin-t, és az összehúzódásokkal jár.
Nem voltam még terhes, ne haragudj, ha hülyeséget írok, de egy szülés előtt álló kismama képes csiklós önkielégítést végezni úgy, hogy orgazmusa is legyen?
ma 20:54
Engem július 14-re írtak ki,és augusztus 4-én született a fiam. Ha az orvos szerint nincs gond,akkor majd eljön az ideje magától is.
A bábakoktél kimaradt nálunk, de ezen felül én már mindent csináltam, hogy szüljek, szintén 41.hét...
Aztán amikor már azt hittem megzápultam, megszületett a kicsi. Nyugi, türelem:D(én ettől a falnak mentem egy éve)
16nap múlva lesz egy éves a lány, de az utolsó 3hét felért egy teljes évvel.
A sperma nem tartalmaz oxitocint:D
Prosztaglandint tartalmaz, ami felpuhítja a méhnyakat, így jó ha együtt vagytok.
Viszont erőltetni nem tudod, mert ezek a dolgok csak akkor hatásosak, ha a kicsi már rákészült hogy kijöjjön:D Könnyű szülést neked!
Én úgy tudom, hogy magát a szülést nem indítja be, de fájáserősítő hatása van, tehát pl szülés közben, kitoláskor lehet ingerelni, hogy előbb jöjjön a következő fájás.
De én személy szerint el tudok olyat képzelni, hogy a hormon már termelődik egy ideje, de még nem elég fájáshoz, és akkor jól jöhet.
Jóslófájásaid voltak már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!