Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek a császármetszést...

Szerintetek a császármetszést is lehet szülésnek nevezni?

Figyelt kérdés
A császármetszés végül is egy műtét.A szülés meg szülés.Nem?
2012. aug. 29. 12:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Injekciót miért kaptad kedves utolsó? Az anyósomnak természetes szülése volt.Mindig azt mondja, hogy hogy megszenvedett a két fiáért..
2012. aug. 30. 11:18
 22/27 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nem ,de nincs rá más szó. Ennyi.És ez nem provokáció hanem vélemény.
2012. aug. 30. 14:30
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
Ez tényleg egy provokáló kérdés. Egyértelmű, hogy a császármetszés szülés. Egy új élet születik. Mint ahogyan az a nő is szül, akinél vákummal és fogóval kell "rásegíteni". Az tök hülyeség, hogy a császár nem szülés, mert "csak" kiemelik a babát. Akkor másik esetben meg kihúzzák? Dehogy is, minden esetben egy anya és egy gyermek SZÜLETIK! De most komolyan ennek a kérdésnek mi értelme?
2012. aug. 30. 14:59
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudomm, gondolom, máshol is így van, nálunk minden császáros kapott de-du 2-2, ebből az egyik görcsoldó, a másik nem tudom, 20 perc eltéréssel kaptam őket. Plusz egy a hasfalba, trombózis ellen. Bár nagyon kedves volt a nővér, ha megláttam nála a tálcát, morci lettem :)
2012. aug. 30. 15:30
 25/27 anonim válasza:
76%
Én császárral szültem idén Júliusban az első babámat . Bátran merem ezt mondani ,hogy szültem ,mert előtte vajúdtam nem is gyengén már kint a hajacskája is ,de elaludt a szülőcsatornában így elvittek császározni másfél óra után .Erre a kérdésre azt tudom talán mondani ,d elehet hülyeséget beszélek . Természetes szülésnél közbe nagyon fáj ,de utána picivel jobb. De császár után viszont a felépülés sokkal nehezebb .Úgymond én mindkettőben részesültem picit :)DE ,HA MÉG EGYSZER SZÜLÖK ÉS ,HA LEHET VÁLASZTANI AKKOR INKÁBB TERMÉSZETESEN HOZNÁM VILÁGRA ÉS NEM HAGYNÁM ,HOGY MÉG EGYSZER MŰTSENEK .
2012. aug. 30. 17:00
 26/27 ZsZs27 ***** válasza:
74%
Ne ilyedj meg a császártól! Nem olyan rémes ám. Csak az első hét szokott általában a rosszabb lenni. Főleg az első 2-3 nap. A varratszedés után nekem szinte már nem is volt semmi bajom. Jó, nem voltam az igazi, de inkább csak kellemetlen érzés volt a hasamban. A hüvelyi szüléssel is meg lehet szenvedni a gátmetszéssel. Bár tény, hogy az jóval gyorsabban gyógyul. Én részemről jobban örültem volna a hüvelyi szülésnek minden fájdalmával együtt. Hajolni legalábbis könnyebb lett volna utána.
2012. aug. 30. 18:07
 27/27 anonim ***** válasza:
Mivel baba van belőle és végig csináltad a terhességet, akkor csak szülés, de egyben műtét is, mivel felvágnak, szóval szerintem mind kettő.
2012. szept. 2. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!