Szerintetek a császármetszést is lehet szülésnek nevezni?
Szerintem az. Ahol én szültem, ott külön szobába voltak a császárosok (lehet, hogy máshol is), és mivel telt ház volt, mellém is 2 császáros került. Nem értettem, miért kérnek bocsánatot a nővérkék, hogy itt lesznek. Hát, kapták a oxitocint napokig. Ezt nem elrettentésnek szánom, bnőm is császáros volt és semmi fájása nem volt, nem is kapott semmit.
Tehát, a császár is szülés. Ne érezd magad emiatt rosszul, hiszen nem az alakod miatt fognak megcsászározni hetekkel előbb, hanem hogy a babádnak semmi baja ne legyen.
Köszönöm a jókívánságokat! Az anyósom ezt mondta, hogy "kislányom (mert így hív) borzasztó, hogy nem tudod majd megszülni a kisunokám."A falujába is azt terjeszti, hogy nem fogok szülni..Mondom de szülni fogok csak császárral.Azt mondja áá az nem szülés.Meg célozgat rá, hogy megúszom majd a fájdalmat meg ilyenek.Á kivagyok tőle!
Mindenesetre köszi Nektek :)
Praktikát nem tudok mondani, de azt igen, hogy ne izgulj, minden nőnél más. Én az első gyermekemet SOS császárral szültem, ott nem volt idő semmire, vágni kellett gyorsan, így a hasizmaimat is szétvágták. Utána egy hónapig még lefeküdni és felkelni, sőt nagyon leülni sem tudtam egyedül. A második rendes szülésnek indult, de hosszú vajúdás és fájásgyengeség miatt császár lett belőle. Minden rendben volt a babával, így nem kellett kapkodni, nem vágták az izmokat, hanem széthúzták, úgy emelték ki a lánykámat. A műtét után 3 nappal a doki kikapta a varratokat, egy hét múlva már szaladtam a térdig érő hóban a 3 és fél éves fiammal! :)
Ne izgulj, minden rendben lesz, és hamar fel fogsz épülni!
Szia! Én is császárral "nem szültem" a 20 hós lányomat. Sajnos nagyon sokáig nem tudtam kimondani, hogy "szültem". Inkább doki "kivágta". Ennyit tudtam mondani. Ezzel még most is szenvedek. Amúgy 10 órát hagytak előtte vajúdni.
Anyósodnak annyit, próbálta? Igen, én sem akarlak elkeseríteni, de nekem pl. 5 hétig nem bírtam megfordulni sem... Ráadásul napi 5 injekciót kaptam...
Azért 1 tanács: pihenj sokat a műtét után ( ha az lesz)
Könnyű szülést, remélem, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!