Mit tegyek? Nagyon hullik a hajam.
én is kipróbálom ezeket. köszi szépem. :)
valaki tud még valamit?

Szia! Nekem is nagyon hullott a hajam, de mivel már a 4. gyerekem tapasztalatból tudom, hogy a szoptatás miatt van, s majd elmúlik magától. Azonban sajnos migrént is hozott a szoptatás, s ajánlották, hogy szedjek B vitamin komplexet, hogy kevesebbet fájjon a fejem. Talán használ is, valamennyivel kevesebbet fáj a fejem. Viszont az iszonyatos hajhullásom azóta szinte teljesen elmúlt!!!
Ezek szerint a B vitaminok jót tesznek a hajnak is!

nekem a terhességem alatt volt hajhullásom, fújtam mosás után a tövét First-tel, azóta nem volt gondom.
Most 6 hetes a kislányom, újra hullott a hajam, újra fújom, újra nem hullik.
Szóval fújd Firsttel. SZerintem.

Szia!
Sajnos nem sok mindent tudsz tenni,ez a hormonok miatt van.Van akinek a terhesség alatt hullik,van akinek a szoptatás alatt...Nekem az első babánál a terhesség alatt iszonyatosan besűrűsödött,szoptatás alatt meg nagyon hullott,a második babámnál pedig éppen forditva volt minden.Persze érdemes azért vitamint szedni,azzal rosszat nem teszel.De minden vissza áll a régibe ahogy helyre áll a szervezeted.Egy fodrász... :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!