Mitől hullik ennyire a hajam?
Kinél korábban, kinél későbben, de szülés után ez teljesen normális. [link]
Azért egy vérképet nem árt csináltatni, hogy kizárható legyen a vashiány!
Nekem 2 éves a lányom mikor 3 hós volt nagyon hullott és teljesen kiritkult a hajam. Most 2 éves, de ha nem szedek valami vitamint azonnal hullani kezd. Voltam vérvételen minden eredményem tökéletes, semmi vitaminhiány. a gyógyszerésznő azt mondta, hogy már soha nem lesz a régi a hajam. Jó mi? 24 éves vagyok, ezt azért egy élmény volt megtudni.
Szerintem valami hormonváltozás okozza, én el is fogok menni egy hormontérképet csináltatni, de nyuszi vagyok félek a nőgyógyászoktól, nagyon.
Utána olvastam már én is. Elvileg arról van szó, hogy a terhesség alatt nem hullik olyan mértékben, mint az természetes lenne, és ilyenkor szinte egyszerre elhullik az a mennyiség, ami már elöregedett. Van akinél előbb, van akinél később. Elég lassan áll helyre a rend sajnos, van akinek évekbe is beletelik.
Már én is előre temetem az amúgy derékig érő, dús hajam.:(
Vitaminnal lehet segíteni rajta egy picit, de van akinek az sem használ.
Nekem rövidre kellett vágni, annyira hullott, és idegesített. most nem hullik annyira.
Szedj több B vitamint!
De ne szedj pl revalidot, mert az hormonális változás miatti hajhullásra nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!