Kismamik, Anyukák! Van aki használta vagy tervezi, hogy használja szülésnél a Dianatal-gélt? Tapasztalatok, vélemények róla?
1. vagyok, a 23 hetes kismama.
Kedves utolso! Köszönjük, hogy ezt megosztottsd velünk, én most mar majdnem 100%, hogy megveszem és viszem be a szülésre:) veszteni nem vesztek vele :)
Az a baj, hogy inkább ezt kellene a TB is támogassa, nagyon sok anyuka nem tudja megvenni, nekem is édesanyám pótolta ki, hogy kaphassam ezt a gélt a szülés alatt.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, de hiába, ha nagyon drága, kevés ember fogja megvenni, pedig tényleg hatásos, a kitolás kb. 5 perc volt, de a vajúdást is meggyorsítja, nekem az orvos már az elején feltett egyet és másfél óra volt az egész szülés.
Ja, és a dokim mondta, hogy min. 2 db. kell, mert 1 nem sokat ér.Úgyhogy lehet számolgatni, valaki ha megfeszül se tudja megvenni:((
Kedves utolso. Parafinolajat valoszinu :)
Ez a diakana is parafinolaj+kulonbozo osszetevok. De itt magat a steril eszkozt kell megfizetni, amivel feljuttatjak teljesen a belso mehszajhoz.
A 23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!