Mik a vélemények, tapasztalatok a pécsi szülészeti klinikáról?
Szia!
1 hónapja szültem ott. Összességében pozitív tapasztalataim vannak. A klinika normálisan néz ki, nem lepukkant, tiszták a fürdők. Én egy napot voltam a terhespatológián, egyet az intenzíven, és a többit a gyerekágyas osztályon töltöttem. A nővérek és dokik mindenhol maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak. Egyedül a csecsemős nővérek és gyerekorvosokkal volt problémám, ők elég undokok voltak és nem nagyon tájékoztattak semmiről.
Nekem fogadott dokim volt, szülésznőt nem fogadtam, ennek ellenére egy nagyon-nagyon aranyos szülésznőt fogtam ki. Mondjuk sok időt nem töltött velem, mert császárom volt.
Pelenkát, popsitörlőt és textilpelust vigyél magaddal. Ruhát nem muszáj vinni a babának, ott adnak. De öltöztetheted saját ruhába is, csak akkor szólj a csecsemősöknek, hogy saját ruha van rajta, hogy ne keverjék el.
Ha érdekel még valami, nyugodtan kérdezz.
20 hónapja szültem, egészen pozitív tapasztalataim vannak.
Tiszta, rendezett, nem lepattant.
A doki és a szülésznő is fogadott volt, de több dokival is találkoztam, mivel 2 hetet a terhespatológián töltöttem.
Mindenki rendes volt és szakmailag felkészült. Semmi negatívumot nem tudok írni. Kiv. hogy az EDA nem használt. :)
4. vagyok.
Az étel nem volt finom, így otthonit hoztak be nekem.
A csecsemősök is sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!