Szules utan spiral felhelyezese? Velemenyek? Tapasztalatok? Bovebben lent
4 honapja szuletem.
Fogamzasgatlot szedtem 9 evig, megis terhes maradtam. Tudom hogy hihetetlen, de nem volt semmi olyan tenyezo ami csokkentette volna a fogamzasgatlo hatasat, megis osszejott a picurkank.
Most egy honapja ujra fogamzasgatlot irattattam fel, de majdnem megkopaszodtam tole, mert amig a gyogyszert szedtem tobbszor volt koztes verzesem tole, es pluszba iszonyatosan kihullott a hajam.
Igy szeretnek valamilyen fogamzasgatlot hasznalni, de az ovszerre allergias vagyok, a megszakitasos vedekezes meg szamomra nem vedekezes.
26 eves vagyok, es csak egy gyermekem van.
Ettol fuggetlenul felhelyezik??? Vagy csak x kor utan helyezik fel??? Mi szolhat mellette es ellene???
Van valakinek ebben tapasztalata?????
Annak helyeznek fel spirált, akinek legalább 1 gyermeke van, életkor lényegtelen. Valamennyivel biztonságosabb, mint a tabletta. Na most jónak mondom, de lényeg a lényeg, elég megbízható, ritkán sikerül be mellette a baba. Kicsi az esély, de mégis előfordulhat, akárcsak a tablettánál.
Mellette az szól, hogy hosszú távon biztosít védelmet, de mégis akármikor levetethatő, és nem pumpálod a szervezeted hormonokkal.
Ellene az szól, hogy kb 5 évente cseréltetni kell.
Szerintem ez a legjobb védekezési módszer az anyák részére.
Koszonom a valaszokat.
En meg soha nem hallottam hogy spiral meddoseget okoz. Igaz ez?? Szeretnenk meg egy babat, de nem most, es ezert is gondoltam a spiralra, hisz a tobbi egyeb fogamzasgatlastol mar tartok egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!