S. O. S. Nagy bajt okoztam? Babám végbélnyílását megsértettem kúp felhelyezése közben, vérzett kicsit, de már nem. Vigyem orvoshoz vagy nem lesz baj belőle szerintetek? Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 14:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nem lesz. Figyeld, hogy nem lesz-e piros, nem duzzad-e meg. Esetleg hívdd fel a védőnőt és ő tanácsot fog adni.
2/7 anonim válasza:
Kend be a kis "lyukat" Neogranormon kenőccsel, nekem ezt a védőnő mondta.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ megnyugodtam kicsit
2009. nov. 17. 14:23
4/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló nektek is volt ilyen problémátok?
2009. nov. 17. 14:23
5/7 anonim válasza:
Én a kúpot is bekentem krémmel, igy jobban csuszik :)
6/7 anonim válasza:
Második vagyok: nem volt, de a védőnőm nagyon lelkiismeretes, és a biztonsáűg kedvéért elmondta, hogy ha lenne ilyen, akkor mit tegyek. Jó módszer, a kúp bekenése bóraxos popsikenőccsel a felhelyezés előtt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors és hasznos válaszokat!
2009. nov. 17. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!