Dr. Varsányi Hajnalkáról császáros tapasztalatok, vélemények?
már legalább 3 szor feltetted ezt a kérdést, ami nem baj, csak nincs válasz rá.
próbéld megérdeklődni ott ahol laksz a kórházban, vagy ird be a googleba a nevet hátha kidob vmit !
minden jót
FEltettem egyszer a kérdést, arra azt írta a gyakorikerdesek.hu egy idő után, hogy törölték... ezért írtam újra...
A google-ban kerestem a doktornőről infókat, de én személyes tapasztalatokat várok...
Szia!
Én kétszer szültem a Doktornőnél a Telkiben,mindkétszer természetes úton,tehát nem császárral,de azért hátha tudok segíteni:)
Egyik barátnőm ajánlotta amúgy,ő császárral szült nála,semmi nem látszik a vágásból!
Nagyon rendes,kedves,alapos doktornő,nagyon sokat segített a terhesség alatt is,mindkétszer gátvédelemmel szültem,természetes szülés párti:)
Ha van kérdésed írj nyugodtan:)
Előző vagyok:)
Varsányi doktornőhöz sokan járnak az biztos,Bp-en is van magánrendelője.
Aki nekem még nagyon szimpatikus volt,Bábinszki Ágota doktornő!Figyelmes volt,ultrahangon nagyon alapos elmondott mindent:)Amikor 5 hónapos terhes voltam,3 hétig ő helyetesítette Varsányi dr.nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!