Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote I-en fogok szülni Dr....

Krissy88 kérdése:

Sote I-en fogok szülni Dr. Nagy Gyula Richárdnál, első baba, mik a tapasztalatok a kórházról illetve a dokiról?

Figyelt kérdés
Szülésre mit kell vinni pl. babának ruha, pelenka,popsitörlő stb.
2012. márc. 13. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Tavaly szültem ott, de másik orvosnál.

A kórház... 3 napot ki lehet bírni, nekem a tisztasággal voltak problémáim a mosdóban. :(

Csecsemős nővérek nagyrésze morci, de ha kérdezel, akkor segítenek. Amit mindenképp vigyél magadnak: WC papír! soha nincs... bezzeg a járóbeteg részen mindig van. :S

Babának: ahogy szeretnéd. Ha viszel ruhát, akkor azt adják rá, ha nem, akkor kap kórházi kisinget és pólyát.

Pelust vigyél mindenképp, de törlőt, alkoholt, hintőport, krémet tesznek ki a szobákba, amit lehet használni.

Lázmérőt érdemes még vinni, hogy a sajátodat használhasd, pohár, mint olyan nincs, még az étkezésekhez se adnak...

És vigyél/vitess majd be magadnak sok-sok folyadékot!!! Nem adnak inni, csak reggel max egy teát.

2012. márc. 14. 01:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A kórházról én már nem írok, az előttem válaszoló jókat írt. De a doki... Ne haragudj meg, de én ehhez az orvoshoz akkor sem mennénk, ha még ő fizetne nekem érte. Én nem szültem nála, de ő az a kategória számomra, aki ha a szülésem közelébe akart volna jönni, megkérem, hogy távozzon. Genetikai tanácsadáson voltam nála, és határozottan az volt az érzésem, hogy nem emberrel beszélgetek... Őszintén remélem, hogy pénzért, egészséges babával azért képes egy szülésnél normálisan viselkedni. Ne haragudj a negatív véleményért, gondolom, nem ezt vártad, de nekem sajnos nagyon-nagyon-nagyon rossz tapasztalatom van vele...
2012. márc. 14. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az "orvoshoz" volt szerencsém amikor helyettesített egyszer az sztk-ban. Nagyon negatív a véleményem róla. Szerintem egy nemtörődöm alak. Első uh-ra mentünk a párommal, és olyan flegma volt, hogy amikor kijöttünk a párom azt mondta, hogy ő soha többet nem akar eljönni velem egy vizsgálatra sem, ja és még az uh-t sem csinálta meg, mert szerinte semmi értelme, stb (amúgy a saját orvosom hívott vissza uh-ra, de ez a majom nem csinálta meg). Olyanokról kezdett el beszélni, hogy egy élettanilag egészséges terhességnél nem lehet elvetélni, ha meg nem egészséges a gyerek úgyis el fogok vetélni ????? Szó sem volt róla, hogy nem lenne egészséges a babám, hisz meg sem vizsgált. Mellékesen úgy kezelt minket, mintha tizenévesek lennénk, akiknek besikerült a gyerek. "És megtartják"??????? Már az első vizsgálaton a saját orvosom megkérdezte és ezzel túl is tárgyaltuk, nem tudom miért érzett kényszert rá, hogy a kartonomon olvasva még1x rákérdezzem megtartjuk-e. Szóval és nem ajánlom azt az "orvost".
2012. márc. 14. 08:56
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én decemberben szültem nála császárral, de én nagyon szeretem őt nagyon jó orvos és borzasztó rendes is, én a terhesség alatt is hozzá jártam, maximálisan meg vagyok vele elégedve és ha lesz második babám akkor is csak hozzá megyek!

Nem kaptál listát mit kell vinned? A babának pelenka, popsitörlő, sapit vigyél mert hideg a folyosó látogatásnál, baba ruhát vihetsz de adnak is, én mást nem vittem neki, a szülésre pedig hát én császárral szültem de előző nap össze kellett tenni egy csomagot és a szülőszobába csak azt vihetted magaddal: fogkefe, fogkrém, tusfürdő, szivacs, ha császáros leszel vigyél szívószálat is, törölköző, meg ilyesmi de majd adnak egy cetlit!

2012. márc. 14. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek a válaszát! Hát meglepődtem, hogy ilyen negatív vélemények vannak a dokiról,mert nálam eddig minden rendben volt!! De ettől függetlenül köszönöm! Még nem kaptam listát róla hogy mit kell vinnem, mert sok mindenkit körbe kérdeztem, hogy mik kellenek, de szerintem a következő ctg-nél kérni fogom:)
2012. márc. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!