Sote I-en fogok szülni Dr. Nagy Gyula Richárdnál, első baba, mik a tapasztalatok a kórházról illetve a dokiról?
Tavaly szültem ott, de másik orvosnál.
A kórház... 3 napot ki lehet bírni, nekem a tisztasággal voltak problémáim a mosdóban. :(
Csecsemős nővérek nagyrésze morci, de ha kérdezel, akkor segítenek. Amit mindenképp vigyél magadnak: WC papír! soha nincs... bezzeg a járóbeteg részen mindig van. :S
Babának: ahogy szeretnéd. Ha viszel ruhát, akkor azt adják rá, ha nem, akkor kap kórházi kisinget és pólyát.
Pelust vigyél mindenképp, de törlőt, alkoholt, hintőport, krémet tesznek ki a szobákba, amit lehet használni.
Lázmérőt érdemes még vinni, hogy a sajátodat használhasd, pohár, mint olyan nincs, még az étkezésekhez se adnak...
És vigyél/vitess majd be magadnak sok-sok folyadékot!!! Nem adnak inni, csak reggel max egy teát.
Szia!
Én decemberben szültem nála császárral, de én nagyon szeretem őt nagyon jó orvos és borzasztó rendes is, én a terhesség alatt is hozzá jártam, maximálisan meg vagyok vele elégedve és ha lesz második babám akkor is csak hozzá megyek!
Nem kaptál listát mit kell vinned? A babának pelenka, popsitörlő, sapit vigyél mert hideg a folyosó látogatásnál, baba ruhát vihetsz de adnak is, én mást nem vittem neki, a szülésre pedig hát én császárral szültem de előző nap össze kellett tenni egy csomagot és a szülőszobába csak azt vihetted magaddal: fogkefe, fogkrém, tusfürdő, szivacs, ha császáros leszel vigyél szívószálat is, törölköző, meg ilyesmi de majd adnak egy cetlit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!