Ha az első baba császárral született a második is az lesz?
Az első baba ezen okok miatt született császárral:
-relatív téraránytalanság
-fájásgyengeség
A magzatvíz merconiumos volt, én pedig B RH- vércsoportú vagyok. 33 hónap lesz a két baba között.
Még odébb van a szülés, tudom, az orvos dönti el, csak kíváncsi vagyok, aki először császáros lett a második baba is az lett-e!
Nekem téraránytalanság miatt lett az első császár.
A doki azt mondta,hogy ha a császár és a teherbeesés között eltelik egy év akkor van esélyem hüvelyi szülésre,viszont a téraránytalanság és a nagy súlyú baba ismétlődni szokott.
Majd meglátjuk :D
Könnyű szülést neked,remélem sikerül.
Köszönöm, remélem bármilyen is lesz nem lesz gond.
A lányom 3600 grammal született, gondolom a tesója sem lesz kevesebb.
Én is B neg. vagyok, de ennek nincs köze a császárhoz. :)
Nekem az első sürgősségi császár volt fenyegető magzati oxigénhiány miatt, a második is császár lett mert a 4,5 kilós gyereket nem merték kipréseltetni egy császár után már, a harmadik pedig nem is lehetett így más, csakis császár.
Tudom, hogy annak nincs köze, csak leírtam. :-)
Persze majd az orvos eldönti lehet-e természetesen, sok mindentől függ.
1, normál
2, császár
3, császár
4, császár
5, normál
:D
Utolsó kettő,
Magyarországon élsz? Ha igen, melyik kórházban lett 3 császár után normál szülésed? Csak azért kérdem, mert ilyet még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!