Ha az első baba császárral született a második is az lesz?
Figyelt kérdés
Az első baba ezen okok miatt született császárral:
-relatív téraránytalanság
-fájásgyengeség
A magzatvíz merconiumos volt, én pedig B RH- vércsoportú vagyok. 33 hónap lesz a két baba között.
Még odébb van a szülés, tudom, az orvos dönti el, csak kíváncsi vagyok, aki először császáros lett a második baba is az lett-e!
2012. márc. 13. 21:16
11/13 anonim válasza:
Szia!!Az első kislányom relatív téraránytalanság miatt 2006.dec.-ben császáral született,4330 grammal,a második kislányomat valószínűleg holnap fogják szintén császárral a világra segíteni:-)-a méretei alapján hasonló nagy babára számítunk,mint a nővére.Már a 32.hetes UH alkalmával mondta a doki,hogy nem lesz spontán szülés,nehogy a heggel baj legyen.Boldog babavárást!!!!Üdv:Tamy
12/13 anonim válasza:
5 babás vagyok
Magyarországon élek és Kistarcsán születtek a gyerekek! :D
13/13 anonim válasza:
Szia!sajnos Mi negatív példa vagyunk:2010 március,első babám,több mint 7 óra vajúdás után császár,,2x a nyakára tekeredett a kldökzsinór,és meconiumos mgzatvíz.2 hete szültem,ismét császárral,pont 2 év a gyerekek/szülések között.március 5.-re voltam kiírva,azt beszéltük meg a dokival,ha addig nem indul be rendesen,császároz,nehogy a heg ne bírja.-hát nem bírta,március 3.-án reggel 8kor elment a magzatvizem,ismét sötétzöld volt,meconiumos.dokinak telefon,azonnal kórház.fél 10 kor már a műtőben,9.51kor megszületett Orsi.azt a majd 2 órát senkinek sem kvánom,olyan fájdalmaim voltak,azt hittem,meghalok.kiderült,szanaszét szakadt a hegem,majdnem meghaltunk mindketten.több gyerket nem tudnék kihordani,a méhem nem bírná.ha visszaforgathatnám az időt,meg sem fordulna a fejemben,hogy szeretnék természetes úton szülni,mondanám az orvosnak,hogy 1-2 héttel a kiírt előtt császározzon.szörnyű fájdalom,és félelem volt az a pár ór,tényleg azt hittem,belehalok/belehalunk.remélem nem ijesztettem meg senkit nagyon,azt mondják ilyen visszonylg ritkán fordul elő.a kislányom egyébként 49 cm,és 3400 gr-mal született,mégcsak olyan hű de nagy baba sem volt.könnyű,és problémamentes szülést mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!