Mibe vigyem haza a picit?
Figyelt kérdés
Május vége júni elején szülök.
Sapi kell?Hosszú vagy rövid bady?
2012. márc. 6. 13:18
1/9 anonim válasza:
Az a biztos, ha réteges ruházatot viszel. Ki tudja még akkor milyen lesz az időjárás? Ha sapit viszel, az kis vékony anyagú legyen.
2/9 anonim válasza:
Vékony pamut sapi
Rövidujjú body
hosszúújjú kezeslábas rugdalózó
3/9 anonim válasza:
Rövid ujjú body + hosszú ujjú rugdalózó
Hosszú ujjú body + ujjatlan rugdalózó
Vékony cérnasapi mindenképpen kell.
Gondolom, kocsival mentek majd haza, abban úgyis meleg lesz. Azért egy vékony plédet és egy kis kardigánt is berakhatsz a csomagba, ha esetleg pont esős, hűvös idő lesz. Legfeljebb nem adják rá.
4/9 anonim válasza:
Sapi mindenkepp kell, meg legalabb egy eves kraig. :-)
Idojarastol fuggoen vekony vagy kozepesen vastag. Akutacsat vedeni kell a hidegtol is es az eros napsutestol is.
5/9 anonim válasza:
Rövid ujju bady+hosszu ujju rugi+sapi+kis +kesztyü+polya+1 pléd én igy vittem ki a kocsiig:)
6/9 anonim válasza:
Úr isten!Hogy ti hogy beöltöztetitek szegény gyereket!(pólya meg ez meg az)Szegény gyereknek melege van!Én május 29 én szültem tavaly.Egy hosszú ujjú body volt rajta meg egy kis sapi!Baby hordozóban hoztuk haza és nagyon meleg volt!Betakartam egy kispléddel(nem volt vastag)és könyörgött hogy vegyem le róra!Ahogy kitakartam egy kicsit megnyugodott és édesen aludt tovább!
7/9 anonim válasza:
Én május elejére várom, többféle lehetőségre felkészültünk: van hosszú ujjú body ujjatlan rugdalózóval, ha nagyon jó idő lenne, akkor erre csak egy kis takarót "adunk" a hordozóban, plusz egy vékony kis sapi, emellett viszünk egy kiskabátot és pulcsit is. Csak azért, mert tavaly májusban akkor, amikorra most ki vagyok írva, 7 fok volt, és (bár nem itt, hanem a hegyekben) esett a hó. (Akkor hosszú hétvégéztünk a párommal, ezért emlékszem ennyire. :))
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Én is így gondolkodom.Lesz nálam minden és az idő eldönti.
2012. márc. 8. 11:52
9/9 anonim válasza:
Igen, szerintem is. :) Szép babavárást, és könnyű szülést majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!