Vélemények, tapasztalatok Dr. Szemán Györgyről? Mit hallottatok róla? Veletek milyen volt? (Miskolc, Semmelweis kórház)
Én azt hallottam, hogy jó orvos. Fel is kerestem tavaly, a babámat ő segítette világra. Nagyon jó orvos. Korrekt, becsületes. Én nagyon szerettem hozzá járni, pedig utáltam nődokihoz járni. Tudja ki vagy. Nem végez felesleges vizsgálatokat, ultrahangoz, Edat is szúr ha szükséges.
Egy valamit nem vállal, csak ha minden kötél szakad és az a császár. Csak akkor vág, ha tényleg muszáj. Az étkezésedre viszont nagyon oda kell figyelned nála, vannak szabályai, ha nem tartod be, akkor nem vállal el. Ilyen az is pl: ha hízékony vagy, akkor cukros diétára fog, teljes kiőrlésű kenyér, sovány húsok, kevés gyümölcs, sok zöldség, hogy a szénhidrát alacsonyan maradjon. De emiatt nagyon alapos is, és ez is mutatja, hogy ő csak jót akar.
A kórház, én csak jót tapasztaltam, de meglepően olvastam, hogy sokan nem. Itt egy kérdés, amiben sok rosszat írnak az Erzsébetről is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én ezt nagyon meglepődve olvastam, mert velem mindenki nagyon aranyos és rendes volt, segítettek amiben tudtak, ráadásul kedvesen, és semmit nem kértek vagy fogadtak el viszonzásul, hisz ez a munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!