Szült valaki mostanában Dr. Fenesi Istvánnál? (Miskolc Semmelweis)!
nem szülök nála, bár hozzá járok tanácsadásra, most 29 hetes vagyok. egyébként se fogadtam volna senkit, de az asszisztensnő mondta is, hogy a 20. hét után nem is vállalna el. nekem nem kifejezetten bunkó, de nagyjából a fejemet is leszarja, hamarabb megbeszélem a bajaimat az asszisztensnővel, mint vele, mert mindig átlóg az UHba a privát betegeihez. így alig találkoztam még vele, többnyire csak kutyafuttában. de rémhíreket még nem hallottam róla, gondolom a fizetős betegeivel kedvesebb is, és többet is foglalkozik velük.
nála fogsz szülni?
Igazából én még nem vagyok terhes, csak meddősségi kivizsgálásra járok hozzá. Azért érdeklődöm ha oda kerülne a sor maradjak-e nála. És kiváncsi lennék a szülési tapasztalatokra.Az asszinsztense nagyon aranyos és segitőkész. Nekem még nagy problémám nem volt az orvossal, remélem később sem lesz.
Boldog babavárást kivánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!