Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában Dr....

Szült valaki mostanában Dr. Fenesi Istvánnál? (Miskolc Semmelweis)!

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék minden történetre! Nagyon köszönöm!!!
2012. jan. 12. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szülni nem szültem nála, de meddőségire jártam hozzá, ritka nagy bunkó volt. De ugye ott nem fizetsz neki, a pénztől biztos kedvesebb lesz.
2012. jan. 12. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2012. jan. 12. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

nem szülök nála, bár hozzá járok tanácsadásra, most 29 hetes vagyok. egyébként se fogadtam volna senkit, de az asszisztensnő mondta is, hogy a 20. hét után nem is vállalna el. nekem nem kifejezetten bunkó, de nagyjából a fejemet is leszarja, hamarabb megbeszélem a bajaimat az asszisztensnővel, mint vele, mert mindig átlóg az UHba a privát betegeihez. így alig találkoztam még vele, többnyire csak kutyafuttában. de rémhíreket még nem hallottam róla, gondolom a fizetős betegeivel kedvesebb is, és többet is foglalkozik velük.

nála fogsz szülni?

2012. jan. 14. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából én még nem vagyok terhes, csak meddősségi kivizsgálásra járok hozzá. Azért érdeklődöm ha oda kerülne a sor maradjak-e nála. És kiváncsi lennék a szülési tapasztalatokra.Az asszinsztense nagyon aranyos és segitőkész. Nekem még nagy problémám nem volt az orvossal, remélem később sem lesz.

Boldog babavárást kivánok neked! :)

2012. jan. 14. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én magánrendelésen voltam nála. Általános kivizsgálás+rákszűrés. 2-3 órát vártam, pedig volt időpontom. A magánrendelője várójába be sem lehet férni, annyian várnak. 10 percet jó ha voltam bent. A mellemet meg sem vizsgálta, csak megkérdezte, hogy tapasztaltam-e valami elváltozást...Sztem azért az alap lenne, hogy megnézze. Nem mondom, hogy bunkó volt, de nem is jött be a stílusa.
2013. jan. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!