Általában mindenki "üvölt" az irtózatos fájdalomtól?
Szerintem is nagyon fontos, hogy kinek mekkora a fájdalomküszöbe. Nekem elég magas szerencsére. A menzesz görcseim nekem is nagyon erősek voltak. Volt hogy nem birtam kikelni az ágyból. A szülés tényleg erősebb, de más fájdalom. Annak van értelme! Szerintem ezért sem lehet összehasonlítani a kettőt. 2 gyerekem van egyik szűlésnél sem kiabáltam, sőt senki a szülőszobán. Nehéz a szülés, az egyre erősödő fájdalom. És amikor úgy érzed el fogodsz ájulni, és nem bírod tovább megszületik a baba, és egy pillanat alatt vége a fájdalomnak. Az csodás érzés. Elmondhatatlan.
31 hkm
én azt hittem meghalok, de nem üvöltöttem. spóroltam az energiával. én csak magyaráztam h meghalok mindjárt, de az is vitte az energiát :d
mikor én szültem, szülés utáni első éjszaka vki úgy szült, hogy üvöltött egész éjjel. a földszinten volt a szülőszoba és a másodikon a kórtermekben hallottuk. na utálta is mki egyből szerencsétlent :)
Nem üvöltöttem, mert nem volt irtózatos fájdalmam egy percig sem.
EDA-val szültem, ajánlom mindenkinek, csodálatos élmény volt így a Kisfiam világra hozatala!
Én nem kiabáltam. A vajúdáskor magamra figyeltem, a fájásokra, így átvészelhető volt. Amíg tartott egy fájás, az nagyon fájt, de akkor erőm nem volt megmozdulni se, amikor elmúltak a fájások, akkor meg tényleg semmi nem fájt, így hát akkor is felesleges kiabálni. A tolók meg nekem kevésbé fájtak, ott meg arra koncentráltam, hogy jól és minden erőmmel lefelé nyomjak.
A szülésznővel lett volna kedvem kiabálni a modora miatt, de arra meg végképp nem pazaroltam az erőmet. Próbáltam kizárni a fejemből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!