Általában mindenki "üvölt" az irtózatos fájdalomtól?
Én nem tudtam üvölteni vajúdás közben, nem is volt rá erőm tulajdonképpen. Összeszorított fogakkal vártam, hogy elmúljon egy-egy fájás.
Bár van, aki ilyenkor kiabál.
Igazából nem lehet szerintem tudni mit vált ki belőled a szülés, nem vagyunk egyformák, valaki csendben, valaki meg kiabálva tudja átvészelni.
Én amikor évekkel ezelőtt menstruáltam, olyan szintem görcsöltem, ha nem jutottam azonnal gyógyszerhez, akkor a mentő vitt el, mert annyira erősek voltak a fájdalmaim.
Aztán 2 éve szültem meg a fiamat. Anyukám szerint kb. ennyire lesznek erősek a szülés közben fellépő fájdalmak, mint a menstruációs görcsök. Hát, hogy anyukámnak kevésbé fájt a szülés, vagy csak vigasztalni akart, nem tudom, de a vajúdás alatti fájdalmak sokkal jobban fájtak.
De nem éreztem késztetést, hogy kiabáljak, csak ahogy lehet, tűrtem a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!