Ha az anya fél a szüléstől, vagy a fájdalomtól, az növeli a komplikációk esélyét?
A kitolásnál igen.
Én akkor pánikoltam be és el is csesztem miatta egy csomó időt.
Az hogy félsz, még önmagában nem. De van aki elkezd hisztizni, és nem csinálja, amit a doki kér. Hallottam már olyat is, hogy a doki felpofozta a nőt, mert nem akarta széttárni a lábát.
Én rettegtem, de követtem a doki utasításait, nem volt vészes.
lassítja, megnehezíti a szülés, az biztos.
talán azért komplikációt nem okoz.
első sorban fejben dől el, hogy hogyan éled meg a fájásokat, hullámzásokat.
Egy ilyen pillanatban nem értem, hogy csinálhatná valaki azt, amit a doki mond... szörnyű. Inkább csak át kell engedni magad az ösztöneidnek, és akkor nem lesz baj. Ne feledd, egy orvos nem tud helyetted vajúdni és szülni, és hidd el, hogy a fájdalom elenyésző lesz a boldogságod mellett!
A félelmek gátolják a természetes tágulást, és az ebből bekövetkezett beavatkozások komplikációkkal járhatnak, igen. Ne félj tőle, ha a nők nem lennének képesek végigcsinálni, már régen kihaltunk volna. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!