Vannak itt olyan férfiak akik bent voltak a párjuknál a szülés alatt? Esetleg kismamák akinél bent volt a párjuk?
nálunk szorosabb lett, soha nem láttam még sírni, csak amikor megszületett a lányunk
aztán a másodiknál már ő is nagyon ügyesen kezelte a helyzetet, már semmi sírás :-)
az első előtt kicsit félt attól, hogy mit fog látni, hogy nem bírja a vért, megbeszéltük, hogy ha gondolja, kimehet nyilván bármikor, nekem fontos lenne, hogy a vajúdásnál bent legyen, ott még nincs semmi véres történet, a tolófájásoknál menjen csak ki, aztán amikor jöttek a tolók, mondtam, hogy no, akkor most menjen, ő pedig mondta, hogy szó nem lehet róla, marad bent, együtt csináljuk végig. Nem egy érzelgős típus, de hallottam, ahogy később egy haverjának mesélte, hogy ilyen fájdalmat csak a nők tudnak elviselni, ő ezt el sem tudná képzelni és mennyire büszke rám, hogy ezt így végig csináltam.
Szóval ha nem tiltakozik a párod vagy te határozottan a közös szülés ellen, akkor menjen be ő is, életre szóló élmény mindkettőtöknek. Nálunk semmi ilyen nincs, hogy megundorodott volna vagy bármi ellenérzése lenne, a szülés szerintem simán szétválasztható az intim együttléttől.
Nálunk is bent volt, és hihetetlen élmény volt mindkettőnknek:)Oké,nekem fájdalmas is, de én is úgy érzem, hogy jobban tisztel e miatt.
Én el sem tudtam volna képzelni, hogy nincs ott, kellett a támogatása:)
Most a 2. babát várjuk,remélem a munkája engedi majd, hogy bent legyen!Ő is nagyon szeretne:)
Mindhárom szülésnél velem volt a férjem- nagyon nagy élmény volt neki mindháromszor. A kapcsolatunk szorosabb lett- mert látta mit élek át.
A szülésnél a fejemnél állt- és bár sokmindent látott onnét is, sosem mondta, hogy ez a látvány bármilyen téren negatívan hatott volna rá. Sőt....
Nálam is bent volt a párom mindkét szülésemen. Az elsőnél rosszul lett, kiment ivott egy kis vizet, visszajött és leült. A fejemnél állt a tólófájásoknál, fogta a lábamat, azt mondta mindent látott.
Második szülésnél nagyon helytállt, maszírozta a hátam, borogatta a homlokom.Szorítottam az ujjait mikor roltam ki a manót, hozzáteszem majdnem eltörtem.
Utólag megkérdeztem, melyik része volt a szüléseknek, ami esetleg megviselte. Azt mondta, hogy a gátmetszés része nem tetszett neki, mert csúnya volt a hangja. :)
Szerintem az apás szülés nagyon jó dolog, minket mégjobban összehozott, azóta jobban tisztel, a szexel nincs semmi gond. Ettől nem kell félned, hogy a szülést végignézi, és többet nem fog kívánni.
Nálunk is végig bent volt mind a 2 születésénél. Csak pozitívan nyilatkozott, mint az előttem szólóknál, kivéve a gátmetszés részét. Azt mondta, azt pont látta, és a hangja borzasztóan visszacsengett sokáig a fülébe. A másodiknál már amikor tudta, hogy az jön, akkor nem nézett oda. Amúgy hiába állt a fejemnél végig látott mindent. Persze szabad akaratából.
Azóta is elismeréssel nyilatkozik minden szülő nőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!