Szülés közben szerzett piros folt a babán?
Másfél hete született kislány orra környékén születése óta nagy piros folt van. Valamelyest halványodott a születése utáni órákban, de azóta nem sokat javult a helyzet.
Ez elmúlik idővel? Mi okozza?
Köszönöm!
Tényleg az, nem tudtam, hogy így hívják:) Köszönöm a válaszokat, mindig is tudtam, hogy nekem van a legszebb unokahúgom, de, ha ez hamarosan elmúlik, akkor már senki nem kételkedhet benne:)
Köszi nektek a hasznos válaszokat:)
Szia, az én kislányomnak van egy gólyacsípése vagy más néven tűzfoltja a tarkóján. A mi gyerekorvosunk is azt mondta hogy nem fog eltűnni, max. halványodni. De nekünk legalább nem az arcon van. Kicsit nőtt mióta megszületett, de nem sokat. (kb. 1-1.5 cm) Most 14 hós és még semmit se halványult.
Esetleg nem dudorodik ki? Neki van egy kidudorodós is a hónalja alatt, az halványul viszont sokat nőtt is, az pedig hemangioma. Halványul, kezd fehéredni de az se múlik el a doki szerint
Nem dudorodik ki, a bőrfelszín olyan, amilyennek lennie kell, leszámítva a vérbőséget.
Véleményetek szerint számít, ha ezzel elviszik valahova (pl bőrgyógyászhoz) még most, korán, vagy ezzel hátra kell dőlni, és remélni, hogy minél előbb elmúlik, de, ha nem, akkor is kell várni pár éves koráig (hátha..)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!