Szülés közben szerzett piros folt a babán?
Figyelt kérdés
Másfél hete született kislány orra környékén születése óta nagy piros folt van. Valamelyest halványodott a születése utáni órákban, de azóta nem sokat javult a helyzet.
Ez elmúlik idővel? Mi okozza?
Köszönöm!
2012. aug. 3. 21:09
11/15 anonim válasza:
Szia! Nekem születésem óta megvan a piros folt a nyakamon, kicsit halványabb mint gyerekkoromban, de ott van! 34 vagyok most. :(
12/15 anonim válasza:
Szia!A lányomnak születése óta halványodott,de még mindig megvan. Ez a gólyacsipés.Ő már 2éves.S ha nagyon sír vagy erőlködik megjelenik. Idővel elvileg elmulik.
13/15 anonim válasza:
Kislányomnak a tarkóján van (most hét hetes). Nekem is a tarkómon volt és nem akarlak elkeseríteni, 26 éves vagyok és nekem a tarkómon még mindig látszik a piros folt, amit a születésemkor "szereztem" :(
14/15 anonim válasza:
Az szerintem nem mindig ugyanaz ami az arcon és a tarkón van.Én szinte az összes környékemen lévő újszülöttnek (köztük az enyémnek is) láttam az arcán (orra alatt,orrán,szemhélyán,szemöldök között,száj alatt stb.) piros foltot,és mindegyiknek elhalványodott vagy teljesen eltűnt az arcáról.Ami a tarkón van az más kérdés!Környezetemben és az én babámnak a tarkóján is van tűzfolt,ami halványodott de ott fog maradni.Szerintem kérdezz meg dokit vagy védőnőt,hogy a kérdéses baba arcán melyik van?El fog múlni vagy marad?!
15/15 anonim válasza:
Nekem sajnos a mai napig van egy a kezemen :( (21 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!