Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő múlva...

Szabó Istvánné kérdése:

Szülés után mennyi idő múlva jön meg a menses? Hallottam, hogy szoptatás alatt lehet, hogy meg sem jön. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A lányomat 2010 áprilisában szültem,mai napig csak egyszer (vagy talán 2szer) volt kis vérzés szerűség.. 1 hetes,de azóta semmi.S a teszt is negativ.
2012. aug. 4. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:

1 gyerek után 6 hónapig nem volt

2 gyerek után 10 hónapig

3 gyerek után 4 hónapig

szal váltózó

2012. aug. 4. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl mindkét szülés után 6 hétre megjött és onnantól rendszeresen jelentkezett, az első babát 11 hónapig, a másodikat pedig még a mai napig szoptatom. Most 20 hónapos, de pl barátnőmnek nem jött meg amíg szoptatott.
2012. aug. 4. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen egyéni. Én 16 hóig szoptattam, 11. hóban jött meg. (Azért védekezzetek, mert peteérés ugyi előbb van, minthogy az első megjönne.)
2012. aug. 4. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem megjött a szoptatás alatt, de anyámnak pl nem
2012. aug. 4. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után 4 héttel megjött és utána is minden hónapban jelentkezett.Barátnőmnek több mint 1 éves volt a fia amikor megjött neki.Mindketten igény szerint szoptatunk.
2012. aug. 4. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
én 20 hónapig szoptattam,és addig egyszer sem jött meg
2012. aug. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!