Szedett valaki szoptatás alatt Azalia fogamzásgátlót? Bőv. Lennt.
Figyelt kérdés
7hete szültem, csütörtökön voltam a dokimnál kontrollon, és ezt a gyógyszert írta fel. Mennyire megbízható, lett valaki mellette újra babás?2012. júl. 7. 11:22
1/8 anonim válasza:
én 22 hónapja azt szedem eddig még nem lettem terhes:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor megnyugodtam:)
2012. júl. 7. 13:23
3/8 anonim válasza:
Én kb 1,5 évig szedtem. Az első hónapot végigpecsételgettem, de ezt leszámítva teljesen bevált.
4/8 anonim válasza:
Nővérem szedte szoptatás alatt végig, 7 vagy 8 hónapnyi szedés után terhes lett. Elvetették..
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
3 kisfiú anyukája
2012. júl. 7. 16:16
6/8 anonim válasza:
9 hónapja szedem, se vérzés, se terhesség. Eddig működik. Sőt a doki szerint szoptatás után is szedhetném nyugodtan, de azt hiszem inkább áttérek vmi másra.
7/8 Kriszti55 válasza:
Sziasztok,mi mosmar kb 1 honapja nem szopizunk,tejem kb a ket cicibol annyi mint egy kaves kanalnyi,meg annyi sem szinte nincs is.meddig erdemes szdni,mikor kell felkeresni az orvosomat valtani?,ti is folyamatosan szedtetek?
8/8 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta, hogy ha már tuti nem szoptatok, akkor ír fel vmi más "hagyományos) gyógyszert.
Én vártam egy hónapot, utána irattam fel Lindynettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!