Nektek egy 10es skálán mennyire voltak erősek a fájások?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:44
11/16 anonim 

válasza:

Vajúdás 10-ből kb. 4-5 (a mensim jobban fáj), a tolófájás sem fájt igazán, inkább az fájt, ahogy feszített szét a baba, na ez 10-ből 10 volt.
12/16 anonim 

válasza:

Bocsi az offért: de láttam, hogy két anyuka is írta, hogy megőszült. Ez most lehet hülye kérdés, de tényleg így volt vagy csak átvitt értelemben értitek? És ez elmúlt? Mármint visszanyertétek az eredeti hajszíneteket?
13/16 timszy25 

válasza:

Nekem a vajúdás eleje olyan 6-os az utolsó két óra 10-es az brutál volt a kitolás 8-as.
14/16 anonim 

válasza:

Én vagyok a 2. megőszülő anyuka:-) előtte nem voltak ősz hajszálaim, e a szülés után lettek, nem is kevés, így festékkel eredeti újra a hajszínem:-) nem színeződött vissza magától. A lában is nőtt 1 méretet, és szélesebb is lett, csak sajnos előtte sem voltak vékony lábfejeim, így most még "elefántabb" :-) de nincsenek striáim, visszafogytam, habár 2 évbe került, és a melleim sem ereszkedtek meg, pedig sokat híztam, főleg szoptatás alatt, és1 évig szoptattam. de megérte :-)
Bocsi, az offért.
15/16 anonim 

válasza:

első megőszült anyuka vagyok
előtte nekem sem voltak ősz hajszálaim, akkor kifehéredett a meglévő hajam és azóta nem is nő eredeti barna színű hajam, csak ősz. én is festem, most vagyok 30 éves.
16/16 A kérdező kommentje:
azt hittem,hogy csak átvitt értelembe értitek sz őszülést..-hát én még ilyet nem is hallottam..!viszont a lábam nekem is megnőtt.utálok cipőt venni mert nagyon nehezen találok magamnak olyat ami kényelmes
2012. aug. 3. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!