Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek egy 10es skálán mennyir...

Nektek egy 10es skálán mennyire voltak erősek a fájások?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vajúdás 10-ből kb. 4-5 (a mensim jobban fáj), a tolófájás sem fájt igazán, inkább az fájt, ahogy feszített szét a baba, na ez 10-ből 10 volt.
2012. aug. 3. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért: de láttam, hogy két anyuka is írta, hogy megőszült. Ez most lehet hülye kérdés, de tényleg így volt vagy csak átvitt értelemben értitek? És ez elmúlt? Mármint visszanyertétek az eredeti hajszíneteket?
2012. aug. 3. 13:35
 13/16 timszy25 ***** válasza:
Nekem a vajúdás eleje olyan 6-os az utolsó két óra 10-es az brutál volt a kitolás 8-as.
2012. aug. 3. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 2. megőszülő anyuka:-) előtte nem voltak ősz hajszálaim, e a szülés után lettek, nem is kevés, így festékkel eredeti újra a hajszínem:-) nem színeződött vissza magától. A lában is nőtt 1 méretet, és szélesebb is lett, csak sajnos előtte sem voltak vékony lábfejeim, így most még "elefántabb" :-) de nincsenek striáim, visszafogytam, habár 2 évbe került, és a melleim sem ereszkedtek meg, pedig sokat híztam, főleg szoptatás alatt, és1 évig szoptattam. de megérte :-)

Bocsi, az offért.

2012. aug. 3. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:

első megőszült anyuka vagyok

előtte nekem sem voltak ősz hajszálaim, akkor kifehéredett a meglévő hajam és azóta nem is nő eredeti barna színű hajam, csak ősz. én is festem, most vagyok 30 éves.

2012. aug. 3. 21:52
 16/16 A kérdező kommentje:
azt hittem,hogy csak átvitt értelembe értitek sz őszülést..-hát én még ilyet nem is hallottam..!viszont a lábam nekem is megnőtt.utálok cipőt venni mert nagyon nehezen találok magamnak olyat ami kényelmes
2012. aug. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!