Nektek egy 10es skálán mennyire voltak erősek a fájások?

15 :)
Na jó. Az elején 3-4 5-6 óra múlva 5-6
12 óra múlva elmúlt minden fájásom, baba szívhangja esett.
14óra múlva oxitocin. Itt a fájások 9 Toló10

első babánál a vége felé kb 10/7-8, a tolók 8, max 8,5.
második babánál 10/10-el indult az első fájás minden előjel nélkül, a babára rá volt tekeredve a zsinór és 3/4 órát liftezett aztán ki-be, na itt már volt hogy kb 10/15-öt éreztem, a fájásmérő kiakadt, én többször elájultam a fájdalomtól, mire aztán leszakadt a lepény és végre megszületett. de ha csak annyit mondok, hogy full barnán feküdtem fel és őszen szálltam le a szülőágyról, lehet hogy elég is és nem kell a 10--es skála...
harmadik gyerek: megint csak max 7-8-as fájások a 10-ből.

Vajúdás alatti fájások 10-ből 5.
Tolófájások 10-ből 10. Nekem nagyon fájt a vége.
Kétszer szültem, mindkétszer így éreztem.
Jaa és méhlepény megszületése 10-ből 8. Az is nagyon fájt.

a tolófájás volt a legbrutálisabb
le akartam mászni az ágyról úgy fogtak le
.. szóval 10.

köszi a válaszokat! ezek szerint senkinek sem volt fájdalommentes szülése. én sajnos (vagy nem sajnos) már nem tapasztalhattam meg a tolófájásokat,mert addigra megcsászároztak. második szülésnél már azt hittem simán szülhetek,bár a 2perces fájásoknál már a falat kapartam volna,de akkor meg olyan rossz lett a szívhang,hogy megint csak császár lett a vége..!
egyébként nem akartatok kérni valami fájdalomcsillapítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!