Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most leírom nektek mi zavar?!

Most leírom nektek mi zavar?!

Figyelt kérdés

Olvasok a neten -sajnos- negatív kimenetel szüléseket, vagy olyanokat, ahol ababa sérült lett. 90%ban előtte le sesz.rták az anyukát, hiába fájt neki, hiába mondta h nézzék meg, még lecseszték, meg hazaküldték...stb....ÉS amikor a baba már nem mozgott, vagy neadjisten baj lett szülés közben vonogatták a dokik a vállukat, és hárították a felelősséget...

Nem álomvilágban élek, tudom, h milyen az egészségügy : kevés pénz sok munka....de HOL az emberség??

Sokszor egy-egy jó szó, simogatás, az hogy "kismama tessék elfeküdni, önre teszünk egy ctg-t, tessék megnyugodni, 10percenként jövök ellenőrizni"....csodákra képes!!

Csak a pénz, meg a boríték számít??

2012. júl. 31. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég friss a tapasztalatom erről, igaz nem szültem, hanem 7 hetesen, egyik napról a másikra soha nem látott hányás-remegés-ájulás jött rám, ráadásul a hasam is görcsölt rendesen, így megindultunk a kórházba.... Amit ott tapasztaltam... pfff... Harcias nő vagyok, de ez se segített akkor. A doki kiröhögött h tudtam e h a terhesség hányással jár, pedig ez nem normál terhesrosszullét volt. A hasammal SENKI nem foglalkozott, akárhogy mondtam h fáj, görcsöl, senkit nem érdekelt és közölték h másnap lesz csak ultrahang. Addig meg örüljek az infúziónak amit nem mellékesen félre szúrtak. A derék szurit is, ami miatt hetekig szinte járásképtelen voltam. Szerencsére az ultrahang rendben volt, haza is jöttem saját felelősségre, mivel a kórházban száradtam ki végül...
2012. aug. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!