Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az, hogy valahol...

Miért van az, hogy valahol már 6 órával a császár után felkeltenek, máshol csak 24 óra múlva?

Figyelt kérdés
Nálunk 24 órát feküdni kell és én még ezután is majdnem elájultam, amikor fel kellett kelnem, a fájdalomtól. Utána persze már nagyon igyekeztem, jól is haladtam a mozgással, csak elképzelni nem tudom, másnak ez hogy sikerülhet 6 óra után.
2012. júl. 28. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Ahol én szültem,ott is 6 óra után ugrasztották ki (de szó szerint) az anyukákat az ágyból.Még nézni is borzasztó volt,nem hogy átélni.

Nem tudom ezt mi alapján határozzák meg a kórházakban.

2012. júl. 28. 22:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

óóó hát ezek a bababarát kórházak.Anyuka meg is dögölhet:/

Ahol én szültem,hagyták a gyermekemet naponta 10 dkg-ot fogyni,aztán majdnem kiszáradni.Idegroncs voltam,mire hazajöhettünk.

2012. júl. 28. 22:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is császáros voltam, nekem is 6 óra múlva fel kellett kelnem és le kellett tusolnom. Azt hittem, hogy viccel a nővér, de nem. Pedig azt olvastam, hogy nem is szabadna felállni 24 óráig, mert iszonyú fejfájása lehet az embernek az érzéstelenítőtől. Szerencsére ezt megúsztam:)
2012. júl. 28. 22:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Engem 12 óra múlva keltettek fel. Bababarát kórház volt, műtét után 14 órával már odaadták a babát, nem is jöttek segíteni, éjszakára- legalább az elsőre- sem vették be. Akkor iszonyú volt a fájdalom, meg az, hogy senki sem segített, de arra jó volt,hogy villámgyorsan felépültem, mivel a babát el kellett látni nem volt időm a saját fájdalmamra figyelni. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, itt azért keltettek fel olyan hamar szerintem, hogy a babát minél hamarabb ki adhassák.
2012. júl. 28. 22:20
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

én arra tippelek h másként végzik a császárt..

de lehet h hülyeséget írok..

2012. júl. 28. 22:50
 6/19 anonim ***** válasza:
Az 1. császár után 24 órával később kelhettem fel, most 6 óra után. Mivel kaptam infúzióba fájdalomcsillapítót, nekem nem volt olyan vészes. Az aneszteziológus azt mondta, hogy korábban más hatóanyagot meg tűt használtak, akkor fájt is a fejem eléggé, most nem.
2012. júl. 28. 23:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha EDA-val szülsz, akkor 12 óráig min. feküdnöd, de pl. altatásban, ahogy én is, rá két órára akár fel kelhetsz! Én fel is keltem, tusoltam, pisiltem. Szerencsére, mert nem bírtam volna annyit feküdni!
2012. júl. 29. 04:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Éjjel 1 kor készítettek elő a császárra,valamikor abban az időben kaptam meg az érzéstelenítöt 1-55 re meglett a kislány.Reggel 6 orrakor a csecsemős nővér letette mellém a picuromat,azt sem tudtam arcal merre vagyok,de örültem nagyon Neki és megpróbáltam megszoptatni,egyedül.Aztán elvitték 9 kor megint hozták,megint próbálkoztam a szopival.

12 elött nem sokkal,befutott a nővér,kirántott az ágyból,szó szerint a két karomtól fogva talpra állított.Azt az érzést nem tudom elmondani,egyszerre rettenetes fájdalom,és szédülés annyira,hogy a részegség semmi mellette.Na meg hirtelen elöntött a vér is,lefolyt egy jó nagy adag,tócsa volt alattam.Azt mondta nekem,most elenged és sétáljak jó sokat,ne engedjem el magam.És már hozták is a picikéket déli evésre,megint senki nem segített.

Nem kell akkor bemutassam milyen a császár utáni fájdalom,de az az érzés mikor talpra állítanak....rettenetes.Szerencsére a fejem nem fáj és semmi ilyen negatív dolog nem maradt meg,csak az az érzés együttes ami a nemtörődömségük volt.

2012. júl. 29. 07:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat hogy okosat nem tudok hozzászólni, de szörnyű lehet ez :(( A bababarát kórházakban így van hogy 6 óra után fel kell kelni??? A nem bababarátban meg nem?
2012. júl. 29. 08:07
 10/19 anonim ***** válasza:
Péterffyben császároztak. Jött a nővér műtét után 6 órával, hogy fel kell kelni. Nagy nehezen felültem az ágy szélére, mondtam neki, hogy 1 percet várjunk, mert ez eléggé fáj, erre közölte ő erre nem ér rá, mit hiszek, ha várunk még egy percet jobb lesz? Eléggé lelombozott:-( de már ott volt a fiam ezért bármit megtettem volna :-)
2012. júl. 29. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!