Miért van az, hogy valahol már 6 órával a császár után felkeltenek, máshol csak 24 óra múlva?
Ahol én szültem,ott is 6 óra után ugrasztották ki (de szó szerint) az anyukákat az ágyból.Még nézni is borzasztó volt,nem hogy átélni.
Nem tudom ezt mi alapján határozzák meg a kórházakban.
óóó hát ezek a bababarát kórházak.Anyuka meg is dögölhet:/
Ahol én szültem,hagyták a gyermekemet naponta 10 dkg-ot fogyni,aztán majdnem kiszáradni.Idegroncs voltam,mire hazajöhettünk.
én arra tippelek h másként végzik a császárt..
de lehet h hülyeséget írok..
Éjjel 1 kor készítettek elő a császárra,valamikor abban az időben kaptam meg az érzéstelenítöt 1-55 re meglett a kislány.Reggel 6 orrakor a csecsemős nővér letette mellém a picuromat,azt sem tudtam arcal merre vagyok,de örültem nagyon Neki és megpróbáltam megszoptatni,egyedül.Aztán elvitték 9 kor megint hozták,megint próbálkoztam a szopival.
12 elött nem sokkal,befutott a nővér,kirántott az ágyból,szó szerint a két karomtól fogva talpra állított.Azt az érzést nem tudom elmondani,egyszerre rettenetes fájdalom,és szédülés annyira,hogy a részegség semmi mellette.Na meg hirtelen elöntött a vér is,lefolyt egy jó nagy adag,tócsa volt alattam.Azt mondta nekem,most elenged és sétáljak jó sokat,ne engedjem el magam.És már hozták is a picikéket déli evésre,megint senki nem segített.
Nem kell akkor bemutassam milyen a császár utáni fájdalom,de az az érzés mikor talpra állítanak....rettenetes.Szerencsére a fejem nem fáj és semmi ilyen negatív dolog nem maradt meg,csak az az érzés együttes ami a nemtörődömségük volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!