Császár metszés után mikor jöhet leghamarabb a kistesó?
1. vagyok. Szerintem egyedül a hegszétválás illetve a heg állapotának romlásából eredő koraszülés lehet a gond.
Az én hegem végig rendben volt és csak a terminusom előtt 3 nappal adta meg magát, de a dokimnak köszönhetően hamar a műtőbe kerültem és nem lett semmi bajunk.
Első vagyok. Érdekes, mert én sem hallottam előtte konkrét esetről, de van egy ismerősöm akivel közel egyidősek a gyerekeink és ugyan úgy járt mint én.
Azt mondják, hogy a heg a vajúdás során van veszélyben, de nekem otthon fájások nélkül vált szét, bár 2 nappal előtte voltak fájásaim, már indultunk volna a kórházba amikor leálltak. Lehet, hogy akkor gyengült meg.
Otthon tévéztem a férjemmel amikor egy pukkanást éreztem és iszonyúan elkezdett fájni a hasam, de szünet nélkül. Majd fájásaim is lettek, de a szünetekben is nagyon fájt, a fájásokkor meg rettenetesen. Mondtam a férjemnek, hogy valami baj van, vagy a hegem, vagy a lepény.
Bementünk a kórházba, hívták a dokimat. Mondta, hogy a természetes szülésről lemondhatunk ha így fáj. Az ágyon elfolyt a magzatvizem ami enyhén mekóniumos volt, így vittek a műtőbe. A műtét közben derült ki a hegszétválás, de rendbe tudta hozni, akár harmadik babánk is lehet.
Az egész lezajlott 2 óra alatt. A pukkanástól a baba kiemeléséig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!