Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár metszés után mikor...

Császár metszés után mikor jöhet leghamarabb a kistesó?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évet mondott a dokim. Végül 2,5 év lett a gyerekeim között és még így is szétvált a hegem.
2012. júl. 16. 14:25
 2/15 anonim ***** válasza:
nekem azt monda 6 hónap.huh hát az sztem korai..
2012. júl. 16. 14:38
 3/15 A kérdező kommentje:
És mik lehetnek a komplikációk,terhesség alatt,ha esetleg hamarabb jön,mint szabadna?A 6hónap kissé télleg korainak tűnik:D
2012. júl. 16. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Szerintem egyedül a hegszétválás illetve a heg állapotának romlásából eredő koraszülés lehet a gond.

Az én hegem végig rendben volt és csak a terminusom előtt 3 nappal adta meg magát, de a dokimnak köszönhetően hamar a műtőbe kerültem és nem lett semmi bajunk.

2012. júl. 16. 15:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Bocsi off lesz második vagyok. Kedves első nálad konkrétan mi történt? Lehet tudni mért vált szét? Te mit éreztél ? Itt állandóan ez a hegszétvállást emlegetik, de te vagy az első válaszoló akinek konkrétan megtörtént.
2012. júl. 16. 18:13
 6/15 anonim ***** válasza:
16 hónap várakozást javasolnak,utána jöhet.Persze millió eset van,hogy 8-9-10 hónapra is bevállalják a kis tesót,komplikáció nélkül le is zajlik a terhességek többsége. Mi az első után 2 évet vártunk a kis tesóra,a a kis tesó után pedig 4 évet a 3.babára!Nem volt gond,bár tény,hogy nem igazán szokták megvárni a terminust,főleg többedik császárnál,ép a hegszétválás veszélye miatt.Ezért is van,hogy nem engednek bennünket vajúdni sem.Az elsővel sűrgősségi császárom volt, a másodikkal programozott a 38. héten, a harmadik babánkkal szintén programozott a 36. héten.
2012. júl. 16. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim 6 hónapot mondott.De ha ismét meg szeretnék próbálni hüvelyi úton szülni akkor 1 éven belül ne essek teherbe.
2012. júl. 16. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim hogy 2 év. Így is lett, 2010.június és 2012.május.
2012. júl. 16. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is jelentkeznék a hegproblémások táborába sajnos, nekem pl. 2 hónappal a műtét után nyílt meg a hasfalam a hegnél, ezért a következő terhességet csak 3-4 év múlva tudjuk tervezni.
2012. júl. 17. 09:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Érdekes, mert én sem hallottam előtte konkrét esetről, de van egy ismerősöm akivel közel egyidősek a gyerekeink és ugyan úgy járt mint én.

Azt mondják, hogy a heg a vajúdás során van veszélyben, de nekem otthon fájások nélkül vált szét, bár 2 nappal előtte voltak fájásaim, már indultunk volna a kórházba amikor leálltak. Lehet, hogy akkor gyengült meg.

Otthon tévéztem a férjemmel amikor egy pukkanást éreztem és iszonyúan elkezdett fájni a hasam, de szünet nélkül. Majd fájásaim is lettek, de a szünetekben is nagyon fájt, a fájásokkor meg rettenetesen. Mondtam a férjemnek, hogy valami baj van, vagy a hegem, vagy a lepény.

Bementünk a kórházba, hívták a dokimat. Mondta, hogy a természetes szülésről lemondhatunk ha így fáj. Az ágyon elfolyt a magzatvizem ami enyhén mekóniumos volt, így vittek a műtőbe. A műtét közben derült ki a hegszétválás, de rendbe tudta hozni, akár harmadik babánk is lehet.

Az egész lezajlott 2 óra alatt. A pukkanástól a baba kiemeléséig.

2012. júl. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!