Császár metszés után mikor jöhet leghamarabb a kistesó?
Nekem szülés után vált szét, a műtét után kb. 3 héttel. Tehát az első császár után, egyébként harántvágásnál.
A létező legjobb stáb műtött, ennek ellenére mégis... Többek között a férjemmel beszéltünk sokat erről (ő orvos), és az a helyzet, hogy nagyon sokan próbálkoznak természetes szüléssel császár után, azonban ritkán sikerül, mert már vajúdás közben észlelhetően szokott vékonyodni a heg. A szétválásnak általában nincs esélye, hamarabb műtőbe kerül az ember lánya. Tehát az effektív szétnyílás szülés közben ritka, műtét után közvetlenül még ritkább. Valószínűleg nekem többet kellett volna pihennem, mint amennyit a klinika és a csecsemősök lehetővé tettek, de ez más sztori.
Kívülről egyébként akkor is és most is gyönyörű szép a heg, mintha ott sem lenne, a megnyílt rész fölött picit vörösesebb még.
(Ja, én úgy tudom, hogy függőlegesen már nem vágnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!