Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár metszés után mikor...

Császár metszés után mikor jöhet leghamarabb a kistesó?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Két év az optimális ilyenkor két szülés között, függetlenül a 2. szülés módjától. (nekem legalábbis ezt mondta a dokim)
2012. júl. 17. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de akik írták itt, hogy szétvált a hegük hogyan voltak vágva? Keresztbe vagy hosszába? Mennyi idő telte el az első és a második szülés között? Az első szülés után a heg állapota milyen volt? Szépen összeforrt?
2012. júl. 19. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után vált szét, a műtét után kb. 3 héttel. Tehát az első császár után, egyébként harántvágásnál.

A létező legjobb stáb műtött, ennek ellenére mégis... Többek között a férjemmel beszéltünk sokat erről (ő orvos), és az a helyzet, hogy nagyon sokan próbálkoznak természetes szüléssel császár után, azonban ritkán sikerül, mert már vajúdás közben észlelhetően szokott vékonyodni a heg. A szétválásnak általában nincs esélye, hamarabb műtőbe kerül az ember lánya. Tehát az effektív szétnyílás szülés közben ritka, műtét után közvetlenül még ritkább. Valószínűleg nekem többet kellett volna pihennem, mint amennyit a klinika és a csecsemősök lehetővé tettek, de ez más sztori.

Kívülről egyébként akkor is és most is gyönyörű szép a heg, mintha ott sem lenne, a megnyílt rész fölött picit vörösesebb még.

(Ja, én úgy tudom, hogy függőlegesen már nem vágnak.)

2012. júl. 19. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Én már írtam, hogy 2,5 év telt el a szülések között és a kiírt dátum előtt 3 nappal vált szét a hegem. Kívülről gyönyörű volt. A dokim mindig megdicsérte. Nagyon gyorsan regenerálódtam, semmi probléma nem volt vele. A szétválás előtt pár nappal nézte a dokim a belső heget, akkor még 7 mm volt.
2012. júl. 19. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, és bikini vonalban volt, felszívódó varratokkal.
2012. júl. 19. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!